Stafet for livet i Fjerritslev med Folk og Kirke

Pressebillede
Print Friendly, PDF & Email

Endnu en gang er FOLK & KIRKE 9690 med i arrangementet stafet for livet, som er en fælles kamp mod kræft, som i år bliver afholdt på dyrskuepladsen i Fjerritslev i weekenden 31. august og 1. September 2019.

Sognepræst Inger Øeby Pedersen, som er en del af årets planlægning, fortæller:

Stafet for livet er et arrangement som vi rigtig gerne bakker op om, derfor har et lille udvalg af repræsentanter fra alle sogne i 9690, hvor vi har gjort os ekstra umage, for at være aktive deltagere. I vores telt på dyrskuepladsen, vil der være forskellige aktiviteter, som er muligt at lave, mens man tager en pause fra at gå eller løb omgange, der er bl.a. mulighed for at klippe en engel eller at hænge et hjerte på et træ, der vil også være mulighed for kirkekaffe, kage og hjertebolsjer.

Vi har fået lavet nogle flotte T-shirts og beachflag med Folkekirkens smukke logo, dem vil vi selvfølgelig gerne have så mange som muligt til at løbe rundt med, derfor kan man tilmelde sig vores gruppe FOLK & KIRKE 9690 på stafet for livets hjemmeside.

Violeta Cmiljanic fra Kollerup-Fjerritslev Menighedsråd, er Folk og Kirkes holdkaptajn, og vil holde styr på og fordele alle de tilmeldte, så der altid har nogen der går og løber.

Alle er velkomne i vores gruppe, og vi vil med glæde have besøg på vores plads.