Stærkt Jammerbugt FC comeback mod Thisted FC

Print Friendly, PDF & Email

Torsdag aften i det kolde vintervejr spillede Jammerbugt FC sin sidste træningskamp, inden der venter en uges træningslejr under lidt varmere himmelstrøg i Tyrkiet.

Det var Thisted FC, som var på besøg i Jammerbugten og sammen med Jammerbugt FC skabte de en intens og jævnbyrdig match. Jævnbyrdig forstået på den måde, at hvert hold havde sin halvleg.

Det var Thyboerne, som kom bedst fra land. Egentlig startede kampen meget lige, men som minutterne gik fik Thisted FC bedst fat om kampen. De vandt nærkampene og så mest af bolden, men det forblev en chancefattig 1. halvleg.

Faktisk var det mere eller mindre den eneste åbne chance i de første 45 minutter, som førte til det enlige mål inden pausen. Thisted FC sendte et frispark i feltet, hvor tilfældigheder førte til en løs bold foran mål. Den var Thisted først over, og dermed førte gæsterne ved pausen.

Der havde ikke været øvrige større chancer, blot et par forsøg fra distancen fra begge mandskaber.

Det blev anderledes i 2. halvleg. Kun få sekunder efter startfløjtet var Jammerbugt FC millimeter fra at udligne. De havde brug for en reaktion, men i stedet endte bolden i nettet i den anden ende i næste angreb. Et velspillet Thisted angreb blev afsluttet med et ligeså velplaceret skud, og så var de blå nede med 0-2.

Det varede dog ikke længe. Et par minutter senere stod det 2-2. Først fandt Viktor Ahlmann i en omstilling Morten U. Thomsen, som tæt under mål gled det flade indlæg ind over målstregen. Dernæst var det Zander Hyltolft, som afsluttede et nyt Jammerbugt FC pres på gæsternes mål med at udligne til 2-2.

To minutter. To flotte angreb. To mål. Pludselig var opgøret vendt på hovedet, og nu var det Jammerbugt FC, der vandt nærkampene og fandt hullerne bag modstanderens forsvar.

Den underholdende 2. halvleg fortsatte for fuld fart og Jammerbugt FC fulgte op med yderligere to scoringer. 3-2 målet bankede Glenn Rask ind fra nært hold efter en repost, mens det blev 4-2, da en god dyb bold blev pillet ned af Morten U. Thomsen i høj fart og sendt over i det lange målhjørne uden for Thisted keeperens rækkevidde.

Et stærkt comeback var fuldendt og Jammerbugt FC spillerne kunne gå tilfredse fra kunstgræsbanen i den efterhånden iskolde aftenluft. Om få dage venter rigtigt græs og knap 20 grader mere. Det gælder i øvrigt for begge mandskaber.