Spændende foredrag arrangeret af Folkeuniversitet Jammerbugt – Viden, Værtskab og Fællesskab

Helle Bak Andreasen
Udvalgsformand for Kultur-, Fritid- og Landdistriktsudvalget Helle Bak Andreasen Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

Spændende foredrag arrangeret af Folkeuniversitet Jammerbugt –Viden, Værtskab og Fællesskab

Folkeuniversitet Jammerbugt står bag seks foredrag i foråret 2024. Denne sæson byder på forskelligartede foredrag og fælles for alle foredrag er, at de er på et fagligt højt og seriøst niveau. Foredragene er arrangeret af den lokale Folkeuniversitetskomité i fællesskab med lokale kulturaktører. Programmet er sammensat, så det tilgodeser forskellige interessefelter.

Formand for Kultur-, Fritids- & Landdistriktsudvalget Helle Bak Andreasen fortæller, at Folkeuniversitet Jammerbugt er fuldstændig i tråd med den politiske ambition om at Jammerbugt Kommune skal være ”Danmarks bedste Fritidskommune”. En kommune, hvor borgerne skal have gode muligheder og rammer for et aktivt fritids- og kulturliv i alle lokalsamfund.

Næstformand for Kultur-, Fritids- & Landdistriktsudvalget Kiki Bach supplerer, at Folkeuniversitetets tilbud matcher flot med de øvrige foredragstilbud i Jammerbugt Kommune, hvor både bibliotekerne og oplysningsforbundene har rigtig mange interessante foredrag. I Folkeuniversitetet er alle foredrag med forskere eller videnspersoner med lang erfaring indenfor sit felt, hvor det for de andre, kan være mere bredt.

I det kommende forår er foredragene arrangeret i samarbejde med Tranum Strandgård, Kultur- & Erhvervscenter Jammerbugt, Aabybro Bibliotek, Lokalhistorisk Forening for Aaby Sogn, Aktive Seniorer i Fjerritslev & Idrætscenter Jammerbugt, Egnssamlingen i Saltum, Fjerritslev Bryggerimuseum og Ingstrup Bogby.

Læse mere om Folkeuniversitet Jammerbugt og de enkelte foredrag her: Folkeuniversitet Jammerbugt – Jammerbugt Kommune

Køb billetter her: Folkeuniversitet Jammerbugt | Jammerbugt Kommune

LÆS OGSÅ: Bedraget af “ældre dame”