SPÆNDENDE BYEJENDOM I FLOT STAND – SKAL OPLEVES!

Bredgade 26, Pandrup
Print Friendly, PDF & Email

Spændende moderniseret byejendom i rigtig flot stand, med dejlig lukket og ugeneret gårdhave og have, samt stor integreret dobbelt garage med el-porte og værkstedsrum.

Beliggende centralt i Pandrup by, med nem adgang til byens indkøb, og busforbindelse mod henholdsvis Aalborg og Hjørring. Der vil være gode muligheder for at drive erhverv/liberalt erhverv fra ejendommen.

Huset og omkringliggende arealer fremstår over alt i rigtig flot stand, og er huset løbende moderniseret med bl.a. nyere luft/vand varmepumpe anlæg, delvist nyere vinduer og døre i 2003, samt moderniseret køkken, bad, gulvbelægninger mv.

Indeholder smuk hall med klinkegulv med gulvvarme, garderobeplads og trappe til 1. sal, lyst gæstetoilet med klinkegulv med gulvvarme og håndvask, lyst kontor/værelse med trægulv, værelse med trægulv og bjælkeloft, flot spisestue med klinkegulv og bjælkeloft, skøn vinkelstue med klinkegulv og bjælkeloft, luft/luft varmepumpe og indbygningsbrændeovn samt udgang til skøn terrassegård og have, lækkert køkken/alrum med klinkegulv, lyst elementkøkken med alt i hvidevarer og god spiseplads, godt bryggers med klinkegulv, Miele vaskemaskine og nyere luft/vand varmepumpe, stort soveværelse med trægulv og garderobe, flot badeværelse med klinkegulv, badekar og bruseniche.

1. sal med repos/kontor med trægulv og loft til kip, pænt badeværelse med bruseniche, hyggelig opholdsstue med trægulv og loft til kip, soveværelse trægulv, skabe og loft til kip.

– En virkelig velholdt og spændende ejendom med god atmosfære ude og inde – Skal opleves!

Boligen sælges hos Villadsen ejendomme – Se pris og flere billeder