Har du ro i maven, også når det er rigtig travlt? Kan du holde det fulde overblik under service? Er du kvalitetsbevidst og struktureret i dit arbejde? Så tror vi på, at du er vores nye souschef til Strandhotellet Blokhus.
Det er et krav, at du er faglært kok, og vi ser gerne, at du har minimum to års erhvervserfaring indenfor køkkenarbejde. Vi forventer, at du har lyst til og mod på at tage medansvar for restaurantens drift, i samarbejde med den eksisterende køkkenchef.
Stillingen aflønnes til en start på timebasis. Dog er der mulighed for mange timer. Til den rette kandidat kan der forhandles en fast kontrakt.
Strandhotellets restaurant hedder Restaurant Blå, hvor der tilbydes gourmet-inspirerede retter, også kaldet Fine Dining. Restaurant Blå har en restaurant med tilhørende orangeri, en stor gårdhave samt kursus-pavillion. Restauranten og køkkenet har åbent hver dag, hele året rundt. Dine vagter vil dog primært være placeret mellem kl. 11-22, da vi har separate morgenkokke til at facilitere morgenmaden.
Vi tilbyder:
- En helårs-stilling med løn efter kvalifikationer
- En ansvarsfuld stilling som køkkenchefens højre hånd
- Forbillede og oplæring af køkkenets elever i samarbejde med køkkenchefen
- En spændende, travl og udfordrende hverdag i et dynamisk team
- Mulighed for personlig og faglig udvikling
- En varieret arbejdsdag i dejlige rammer med skønne gæster og kollegaer.
- Fine-Dining og veludført madkundskab i tæt samarbejde med de lokale producenter
Det er et krav, at du kan komme til og fra Blokhus på alle tider af døgnet. Bil er derfor nødvendigt.
Tiltrædelse efter nærmere aftale.
Send din ansøgning til: koekken@strandhotellet-blokhus.dk – mærk den ”Ansøgning, souschef”.
Yderligere henvendelse til stillingen fås ved henvendelse til køkkenchefen Frederik Wilhjelm Holm på tlf.: 22540407.