SOSU Nord indvier ny afdeling i Brovst

Foto: SOSU Nord
Print Friendly, PDF & Email


I september 2021 udbød SOSU Nord for første gang social- og sundhedsuddannelserne i Brovst, og efter endt ombygning og renovering er det nu tid til officiel indvielse af skolens nyindrettede og dejlige lokaler.

D. 5. september inviterer SOSU Nord alle med interesse for social- og sundhedsfaget til officiel indvielse af skolen på Skolevej 5.


På SOSU Nord uddannes social- og sundhedsprofessionelle til at varetage mange forskellige opgaver indenfor velfærdsområdet. Skolen er en af landets største social- og sundhedsskoler med 6 afdelinger fordelt i hele Nordjylland. SOSU Nords nyeste afdeling er skolen i Brovst. 

”Vi har brugt rigtig lang tid på at finde den rette lokation til vores nyeste lokalafdeling og jeg er både glad og stolt over, at vi kan åbne en afdeling midt i Brovst. Et af SOSU Nords mål er at sikre, at der bliver uddannet velkvalificerede medarbejdere til både det pædagogiske område og social- og sundhedsområdet, og da der er behov for mange flere uddannede indenfor hele velfærdsområdet, er det væsentligt, at uddannelserne er tilgængelige i hele Nordjylland. Derfor er det vigtigt, at vi nu tilbyder start på skolens uddannelser i Brovst” siger direktør for SOSU Nord, Lene Kvist.

Officiel indvielse ved Ane Halsboe-Jørgensen og borgmester Mogens Gade

Kultur- og Kirkeminister Ane Halsboe-Jørgens står sammen med Jammerbugts borgmester Mogens Gade for den officielle indvielse. Derudover vil der være mulighed for at se skolens lokaler, opleve hvordan Virtual Reality benyttes i undervisningen og hvordan social- og sundhedseleverne via simulation træner de praktiske færdigheder som social- og sundhedsfaget kræver. 

”D. 5. september er en festdag og vi vil gerne fejre dagen sammen med alle der har interesse for social- og sundhedsfaget og det pædagogiske område. Vi vil rigtig gerne vise vores moderne skole frem og give vores gæster et indblik i hvordan vi uddanner vores elever, så de på bedst mulig vis kan varetage en yderst vigtig samfundsopgave” siger direktør for SOSU Nord, Lene Kvist.

Dato: 5. september

Tidspunkt: 15.00 – 17.00

Sted: Skolevej 5 i Brovst