Sommersang på Bratskov ramt af endnu en aflysning

Sommersang på Bratskov finder sted den 7. august på herregården Bratskov i Brovst.


Lasse & Mathilde erstattes af Thomas Kjellerup.

Kun få dage før Sommersang på Bratskov sættes igang af borgmester Mogens Gade, modtager arrangøren endnu en aflysning. Mathilde Bondo fra Lasse & Mathilde er kommet alvorlig til skade med sit ben og har aflyst alle aftaler året ud.

-- annonce ---


”Det er godt nok ærgerligt – nu igen!!!” siger festivalens formand og initiativtager Karsten Højen – ”det er så uheldigt som noget kan være og det har virkeligt sat os på overarbejde”. Det er anden aflysning af en af arrangementets fem solister her lige før den første Sommersang På Bratskov løber af stablen. For en uge siden måtte Rock Nalle aflyse og blev afløst af Henning Stærk.

”Men heldigvis har vi et rigtig godt netværk indenfor musikbranchen og det er lykkedes os af få den populære vestjyske troubadour Thomas Kjellerup på programmet med en ekstremt korte frist” – fortsætter Karsten Højen.

Thomas Kjellerup er bl.a. kendt for ørehængeren ”Anni´s sang”. Men også sange som ”Hver Morgen”, ”Stilfærdigt Farvel”, ”Skrøbelige Hjerte” – og ikke mindst landeplagen ”Jeg Tror Der Findes Nisser” har gjort Thomas Kjellerup til en Danmarks fornemste og mest respekterede sangere og sangskrivere. Mange kaldet ham Drømmenes troubadour.

Siden det store gennembrud med “Anni’s sang” i 1991 har Thomas Kjellerup været en af Danmarks mest efterspurgte troubadourer. Han er en af de få herhjemme, der magter at tryllebinde og bevæge sit publikum  – kun bevæbnet med sin akustiske guitar og sine poetiske og stemningsfulde sange.
Thomas Kjellerups særkende er de enkle, stemningsfulde tekster og de smukke og utroligt iørefaldende melodier. Siden det første album, som udkom i 1985, er det blevet til i alt 9 originalalbums med de velkendte, vemodige og varme sange, hvoraf flere i dag står som langtidsholdbare klassikere.

Thomas Kjellerup er født i Odder i 1958, men han har boet i Esbjerg det meste af sit voksne liv, og det er hér han har skrevet alle sine sange, hvilket er grunden til at han stadig kaldes “den vestjyske troubadour”.

Sommersang På Bratskov er sommerens store musikalske begivenhed i Herregården Bratskovs smukke park i hjertet af Brovst søndag den 7. august fra kl. 14:00 til 18:00. Ud over Thomas Kjellerup kan man møde Rasmus Dissing, Shamrock, Henning Stærk og Anders Mikkelsen. Alle sammen i samklang med det top professionelle HerregårdsOrkestret.

Ingen tvivl om at det bliver sommerens store musikalske begivenhed. En eftermiddag der kan måle sig med inspirationskilden Sommersang I Mariehaven i Ansager

Sommersang På Bratskov finder sted søndag den 7. august fra kl. 14:00 til ca. kl. 18:00 i Herregården Bratskovs park i Brovst. 

Der er stadig billetter tilbage og billetprisen er kun kr. 95,-. Billetter kan købes hos EXPERT / PUNKT1 i Brovst, på www.brovstmusik.dk og ved indgangen til arrangementet fra kl. 13:00.