Sommersang På Bratskov blev en kæmpe succes

Udsigt til scenen Foto: Privat


Der er nu gået et par uger og succesbølgerne er ved at lægge sig oven på den store sommersang-succes i Herregården Bratskovs smukke park.

Flere end 500 personer havde løst billet til Sommersang På Bratskov – langt flere end arrangørerne havde håbet på.

-- annonce ---


Og til trods for ikke mindre end to af de fem solister måtte melde afbud på grund af tilskadekomst og alvorlig sygdom, lykkedes det arrangørerne at finde top kvalificerede afløsere så programmet udover et utrolig veloplagt HerregårdsOrkester, bestod af rocklegenden Henning Stærk, Skotsk-Irske Shamrock, Rasmus Dissing, Anders Mikkelsen og Thomas Kjellerup. De gjorde det alle rigtig flot og nok især Rasmus Dissing modtog stående ovation flere gange. Og den nordjyske sanger og sangskriver Anders Mikkelsen høstede også kæmpe bifald.

Styringen af aktiviteterne på scenen var lagt i hænderne på Bo Larsen fra Giro 413. Og han viste sig yderst kompetent og styrede på bedste vis slagets gang. Og han sang endda en enkelt swingende blues med HerregårdsOrkestret som backing.

I nær fremtid vil bestyrelsen for foreningen Sommersang På Bratskov tage stilling til om succesen skal gentages næste år og evt fortsætte kommende år. Men hvis det var op til det højstemte publikum at bestemme, er der vist ingen tvivl.

Publikums wiev – HerregårdsOrkestret med kapelmester Ole Albrechtsen i front – Kommunalbestyrelsesmedlemmer Kiki Bach og Helle Bak Andreasen synger for Foto: Privat