Sommerkunstskole 2022 i Jammerbugt Kommune er skudt godt i gang

Kunstskolen blev skudt godt i gang, og deltagerne var i godt og sommerligt humør trods det dårlige vejr, starten af ugen har budt på. Pressefoto.

Dette års sommerkunstskole i Jammerbugt Kommune blev skudt godt i gang, da 65 forventningsfulde børn mødte op mandag morgen i uge 26.

Selvom ugen startede ud med regnvejr, var der masser af glæde hos børnene, som kunne rykke indenfor på Bratskov og i Brovst Sport- og Kulturcenter og deltage på de forskellige hold: Skulptur og billedkunst, Dans, Vi bygger sæbekassebiler og Papirkunst.

-- annonce ---

Sommerkunstskolen er for børn, der er fra 7 til 12 år, og den foregår hvert år i uge 26.

Der er godt gang i det kreative hjørne. Pressefoto.

”Sommerkunstskolen er en af de allerbedste traditioner. Hvert år får eleverne en fantastisk uge med læring, kunst og nye bekendtskaber – og så i smukke omgivelser på Bratskov. Det glæder mig meget, at vores fine gamle herregård bruges på denne vis, og at vi kan tilbyde vores børn denne kvalitetsoplevelse”, udtaler Helle Bak Andreasen, som er formand for Kultur-, fritids- og landdistriktsudvalget i Jammerbugt Kommune.

Kunstskolen foregår i flotte rammer på Herregården Bratskov. Pressefoto.
Kunstskolen foregår i flotte rammer på Herregården Bratskov. Pressefoto.

Kultur-, fritids- og landdistriktsudvalget har i år støttet Sommerkunstskolen med 43.000 kr. Desuden er Sommerkunstskolen støttet af Børns Møde Med Kunsten, KulturKANten.

Undervisningen bliver varetaget af professionelle, kunstneriske undervisere, og der er mulighed for både fordybelse og læring – samtidig med at man har det rigtig sjovt.

”Det er meget vigtigt, at børn fra en tidlig alder stifter bekendtskab med kunst, og at de selv får lov til at være skabende, og det er jo lige præcis det, som Sommerkunstskolen kan tilbyde. Sommerkunstskolen er et meget fint tilbud til vores børn i sommerferien”, siger næstformand for Kultur-, fritids- og landdistriktsudvalget, Kiki Bach.

Alle er velkomne til fernisering og opvisning

Ugen afsluttes med offentlig fernisering og opvisning fredag 1. juli 2022 kl. 13, hvor alle er velkomne. Formand for Kultur-, fritids- og landdistriktsudvalget Helle Bak Andreasen holder ferniseringstalen.