‘Sømændene’ indtager scenen til Folkemødet – takket være et nyt lokalt musiksponsorat

"Sømændene" kommer til Folkemødet i Mariager og optræder lørdag d.1. juni fra kl. 13.00. Foto: thesailors.dk
Print Friendly, PDF & Email

‘Sømændene’ indtager scenen til Folkemødet – takket være et nyt lokalt musiksponsorat

Folkemødet i Mariager, der finder sted fra den 30. maj til den 1. juni, byder ikke kun på politiske diskussioner, men også på kulturelle indslag, der spreder glæde og underholdning. Et bemærkelsesværdigt tiltag i år er tilstedeværelsen af det folkekære sømandsorkester “Sømændene” fra Karrebæksminde.

“Sømændene” kommer til Folkemødet i Mariager og optræder lørdag d.1. juni fra kl. 13.00″, oplyses det i en pressemeddelelse fra Europahus Mariagerfjord.

Takket være et generøst lokalt musiksponsorat fra Timberman Denmark i Hadsund, har det været muligt at få Sømændene til at optræde under folkemødet. Direktøren for Timberman Denmark, Mogens Fisker, understreger virksomhedens engagement i støtte til lokale initiativer.

Som lokal virksomhed i Hadsund, og ikke mindst i Mariagerfjord kommune, støtter vi gerne op om lokale initiativer, og vi ser Folkemødet i Mariager som en vigtig begivenhed for lokalsamfundet Så vi er glade for, at vi har muligheden for at kunne være medvirkende til at få Sømændene til at komme og underholde ved Folkemødet i Mariager. Netop ”Sømændene” rammer med deres orkester og glædesskabende musik ind i alles musikinteresser, hvilket er noget, vi har vægtet højt med vores musiksponsorat. Vi ser frem til aktivt at deltage i det kommende folkemøde”, lyder det fra Mogens Fisker.

Musiksponsoratet har fået stor anerkendelse fra folkemødeansvarlig, Jens Rohde. Han fremhæver vigtigheden af lokal opbakning, der gør det muligt at tiltrække populære navne som Sømændene til arrangementet.

Vi er rigtig glade for det her nye musiksponsorat og for den opbakning til Folkemødet i Mariager, som Timberman Denmark v. Mogens Fisker udviser ved deres musiksponsorat. Det har muliggjort at få et godt musiknavn som Sømændene med til Folkemødet. Det er dejligt- og nødvendigt- når lokalsamfundet og virksomhederne bakker op om det kommende Folkemøde i Mariager, og netop gode musiknavne er vigtige for Europa Folkemødet i Mariager. Vi vil jo alle også gerne underholdes efter at have overværet de forskellige politiske debatter. Netop i år bliver de forskellige politiske debatter interessante, da bl.a. vores statsminister, udenrigsminister og forsvarsminister har meldt deres ankomst til Folkemødet i Mariager”, fortæller Jens Rohde.

Europa Folkemødet i Mariager, der finder sted i samme tidsrum, har som hovedfokus det kommende EU-valg. Udover politiske diskussioner vil der også være optrædener af kendte kunstnere, der bidrager til mangfoldigheden og underholdningen under arrangementet.

Sømændene og deres glædesskabende musik repræsenterer en væsentlig del af dette års Folkemøde i Mariager, hvor politiske debatter og kulturelle oplevelser forenes for at skabe en mindeværdig begivenhed for alle deltagere.

Se hele programmet på https://europahus.dk/program/

LÆS OGSÅ: Birthe Kjær kommer til Folkemødet – takket være et lokalt musiksponsorat