Søges: Serveringsmedarbjdere

Arkivbillede
Print Friendly, PDF & Email

Montello ApS søger en serveringsmedhjælper/tjener til deres cafe.

Vi søger en med erfaring i a la carte. Er du smilende, mødestabil, serviceminded, samt kan arbejde selvstændigt, er det måske dig vi søger. Du skal kunne have mange bolde i luften i travle situationer. Du er positiv og prænsentabel, og gerne vil gøre en forskel for gæsten.


Da vi er en lille cafe, forventer vi at alle giver en hånd med, når der er brug for det. Derfor vil der også være forfaldent arbejde som rengøring og opvask.

Jobbet er i weekender, helligdage, samt skoleferier, og vi søger en person der kan arbejde i weekenderne og helligdagene frem til sommerfeiren, samt hele juli, august og frem til midten af september. Der kan ikke forventes ferie i sommerferien og august, da jobbet der vil være mange timer. Jobbet er i tidsrummet 11.00 til ca. 23.00. Det vil være en fordel at du kan engelsk/tysk.

Vi tilbyder et job blandt søde kollegaer.

Løn efter aftale.

Det er vigtigt at bemærke at du skal være selvtransporterende, da der ikke går offentlig transport hertil. Erfaring vil være en fordel. 

Måske er du studerende og mangler et weekend/feriejob. Er dette noget for dig, så send os en ansøgning til cafejamboferiepark@gmail.com

Antal ledige stillinger:
2

Kørekort:
B