Søges: Dygtig skole- og dagtilbudschef til Jammerbugt Kommune

Arkivbillede Foto: Jammerbugtposten.dk

JOBANNONCE: Jammerbugt Kommune søger en ny skole- og dagtilbudschef, som i et tæt samarbejde med forvaltningens direktør og andre chefer skal have et skarpt blik på det tværfaglige samarbejde. Dette samtidig med at eget chefområde fortsat er veldrevet og står på tæer i forhold til den faglige udvikling – dette for alle børn og unges bedste.

Du får blandt andet ansvaret for kommunens dagpleje, dagtilbud og skoler. Du bliver chef for en lang række dygtige decentrale ledere og dedikerede medarbejdere, der hver dag leverer god kvalitet til kommunens børn og unge.

-- annonce ---


Du skal sikre sammenhæng på tværs af eget område og på tværs af både direktørområde og kommune. Og du skal sikre et fortsat og løbende fokus på kerneydelsen.

Du skal have indsigt i området og komme med en tydelig strategisk erfaring, hvor du har stået i spidsen af en større organisation. I Jammerbugt er man ambitiøse på børnenes vegne, og du skal være med til at sætte barren højt, så alle skal stå en smule på tå for at lykkes.

Du kommer med relevant ledelseserfaring. Du kan lede ledere og kan agere relevant i en politisk ledet organisation. Du får sammen med direktøren ansvaret for samarbejdet med det politiske udvalg på området.

Du kan læse meget mere i job- og personprofilen.

Du er ligeledes velkommen til at kontakte Jesper Lund Madsen, Genitor, på telefon 22 89 85 25, e-mail jlm@genitor.dk eller direktør Diana Lübbert Pedersen, Jammerbugt Kommune, på telefon 41 91 24 31.

Ansøgningsfristen udløber den 12. maj 2021.