Søges: Direktør for Vækst og Udvikling i Jammerbugt Kommune

Foto: Jammerbugtposten.dk.

JOBANNONCE: Jammerbugt Kommune søger en direktør, der går efter forskellen. En direktør, der tror på, at fællesskab og samarbejde er vejen frem, og som tør gøre tingene på Jammerbugtsk.

I Jammerbugt Kommune er de politiske ambitioner store, tidssvarende og borgernære. Det er en kommune, hvor et særdeles godt politisk klima bidrager til kerneopgaven. En kerneopgave, der leveres med et stort engagement fra dedikerede chefer, ledere og medarbejdere.

-- annonce ---


Du får det overordnede ledelsesansvar for Vækst og Udviklingsforvaltningen, der udover et sekretariat består af; Plan og Miljø, Teknik og Forsyning, Kultur, Fritid og Landdistrikter og Vækst Jammerbugt – og den brede opgaveportefølje, den rummer.

Du skal som direktør sikre, at de politiske og strategiske prioriteringer får liv og giver mening i hele organisationen – samt sikre en tyk rød tråd, der synligt understøtter den daglige praksis i hele organisationen.

Du bliver en del af en direktion, der tager ledelse alvorligt, og som professionelt tager fat, træffer beslutninger og handler. En direktion, der blandt andet har fokus på helhedsorienteret og tværgående samarbejde, og hvor du forventes at være med til at løfte den samlede opgave og proaktivt byde ind i forhold til både egne og fælles ansvarsområder.

Du kommer med erfaring fra det kommunale chef- eller direktørniveau. Med politisk tæft og erfaring med et konstruktivt samspil med det politiske niveau.

Du har stærke strategiske og relationelle kompetencer, er samarbejdende og har en åben og involverende ledelsesstil, der sætter spor og skaber følgeskab i organisationen.

Du kan få mere at vide

om kommunen på www.jammerbugt.dk, og du kan se en uddybende job- og personprofil (pdf) her.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Jammerbugt Kommunes kommunaldirektør Holger Spangsberg på telefon 41 91 20 02 eller associeret partner i Genitor Jesper Lund Madsen på telefon 22 89 85 25.

Ansøgningsfrist

23. maj.

Du søger stillingen via Genitors hjemmeside her.