Snævert nederlag i god sidste test hos JammerbugtFC

Cheftræner Bo Zinck Foto: Thomas Jansen Jammerbugt FC
Print Friendly, PDF & Email

Lørdag eftermiddag løb Jammerbugt FC’s divisionsspillere på banen til forberedelsernes sidste træningskamp.

En kamp som blev spillet ude mod 1. divisionsmandskabet Vendsyssel FF og som Jammerbugt FC tabte 0-1 på et mål i de sidste minutter.


Især i 1. halvleg blev der spillet en god gang fodbold i en åben kamp, hvor der var chancer i begge ender. Værterne fra Hjørring kom tættest på med en enkelt på træværket.

Men alt i alt var der tale om en jævnbyrdig dyst, hvor Jammerbugt FC viste, at de kunne være med mod 1. divisionsholdet og at formen så småt er ved at være, hvor den skal være.

Alligevel måtte de blå i sidste ende acceptere et snævert nederlag, da en fejl i kampens sidste minutter blev straffet af Vendsyssel FF. En tilbagelægning blev for kort og pludselig lå bolden i nettet.

– Vi spiller en rigtig god kamp og jeg synes faktisk ikke vi skal tabe. Det er en fejl, der koster os, men ellers så det rigtigt godt ud. Vi var stærke og mange byder sig til mod en god modstander, der stiller med et meget stærkt hold, forklarede Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck umiddelbart efter kampen. En kamp, som fortalte ham, at hans hold virker klar til sæsonpremieren om en uges tid.

– Vurderet ud fra det jeg så i dag, så er vi klar. Jeg er meget fortrøstningsfuld. Holder vi fast i samme ydmyghed, arbejdsomhed og godt spil, så skal vi nok gøre det godt. Det her var en god afslutning på en opstart, hvor det har set rigtig godt ud. Nu er vi klar og vi glæder os, understreger cheftræneren.

Sæsonpremieren spilles hjemme på Sparekassen Vendsyssel Arena lørdag d. 29. august kl. 14.00, hvor Sfb-Oure FA kommer på besøg.