Skulpturparken i Blokhus tændte over en mio julelys og åbnede parken med fantastisk juleudsmykning

Foto: Blokhus Skulpturpark
Print Friendly, PDF & Email

Fredag den 1. november kom en længe ventet begivenhed – Skulpturparken i Blokhus tændte over en mio julelys og åbnede parken med fantastisk juleudsmykning for de 1500 gæster der var mødt op til indvielsen af Magiske Jul 2019.

Blandt de fremmødte var også Borgmester for Jammerbugt Kommune Mogens Gade, som holdt åbningstalen, akkompagneret med Brovst Pigegarde – Danmarks officielt bedste pigegarde, der igen i år indviede festlighederne. 


Julemanden var i højt humør og med masser af overskud – han tog en særlig jule dans omkring juletræet og lyttede til de mange juleønsker. Gospelkoret Gospelation gav fantastisk koncert med deres bedste sange.

Der var julestemning i luften og på de forskellige cafeer kunne man smage forskellige julelækkerier. 

Årets juletræ på 46 meter er Danmarks 2. største. Og som noget nyt er der i år kommet 650m2 indendørs marked med en række boder og butikker, hvor gæster mødes af et udvalg af nordjyske fødevarer og gavemuligheder.

Lysshow kan opleves i parken hvert kvarter fra klokken 14 og frem til lukketiden og dette års store og smukke sandskulpturer er lyst op med kulørte julelys, som skifter farve. Parkens andre enestående kunstværker og skulpturer er flot forenet med den unikke juleudsmykning. 

Nordeuropas mest eventyrlige lys- og lydshow og hver år lyset spredes og bliver mere omfattende. Det er ikke kun parken der lyser op, men lyset spreder sig igennem hele Hune – Blokhus området. 

1,5 millioner kroner mere blev brugt på juleudsmykning, og samlede beløb i år udgør langt over syv millioner kroner.