Skolestart med trafikale udfordringer

Foto: Jammerbugt Kommune
Print Friendly, PDF & Email

Fjerritslev Skole starter som størstedelen af områdets skoler op mandag morgen efter sommerferien. Og skolen glæder sig til at gense eleverne.

På deres facebookside fortæller de herom, men også om de trafikale udfordringer der mødes omkring skolen de kommende uger.


Kære elever og forældre.

Nu er det lige om lidt mandag, og vi glæder os så meget til at se jer alle igen.

De af jer, der har været forbi skolen, har nok set, at der er gang i en masse.

I forbindelse med byfornyelsen er vi ved at få etableret udekøkken og bålplads foran skolen. Samtidig går næste etape af kloakeringen af byen i gang. Der vil derfor formentlig opstår både trafikale og parkeringsmæssige udfordringer i den kommende tid. HUSK at passe på børnene i trafikken!

//Pernille Hovaldt

Kloakering: opstart af etape 5 og 6

Entreprenøren starter arbejdet på mandag d. 10. august i Brøndumvej, som afspærres mellem Borups Alle og Sandagervej (se vedlagte oversigtsplan).

Entreprenøren starter med at etablere 3 brønde i Brøndumvej og forsætter ledningsarbejdet over p-pladsen (på hjørnet af Brøndumvej og Sandagervej) op til Sandagervej. Ledningsarbejdet forsættes efterfølgende i Sandagervej.

Der bliver opstillet mandskabsskure på p-pladsen som bruges i forbindelse ledningsarbejdet. Det betyder at p-pladsen bliver delvist afspærret i en længere periode.