Skøjtebanen i Blokhus bliver et fast indslag i vinterhalvåret

Skøjtebane Arkivbillede
Print Friendly, PDF & Email

Skøjtebanen i Blokhus er sikret de kommende mange sæsoner, via en fælles indsats fra de erhvervsdrivende i området.

Opbakning fra erhvervet og Jammerbugt Kommune samt donationer fra Inger og Asger Larsens fond, SE fonden og Blokhus fonden har gjort det muligt at erhverve egen skøjtebane i år.

Forretningsfører i Blokhus fonden Peter Dahl siger: ”Der har været bred opbakning blandt de erhvervsdrivende i Blokhus-Hune området, der er gået sammen om at erhverve banen, til at forsætte den succes banen havde på torvet sidste år”.

Og ejer af Strandhotellet mv. Steffen Ebdrup, der har skaffet halvdelen af købesummen hos Inge og Asger Larsens Fond, siger: ”Det er godt for byen at aktiviteten fortsætter og jeg er meget glad for at bakke op om en by i udvikling”.

Når skøjtebanen vender tilbage, betyder det at den store succes og de mange besøg som banen havde sidste år, kan videreføres og være med til at gøre Blokhus til en helårs destination.

Borgmester Mogens Chr. Gade siger: ” Det er glædeligt at den superaktivitet omkring jul, der var i området sidste år, nu kan fortsætte og være med til at udvide skuldersæsonen”.

Også grundejerforeningen i området er tilfreds med at skøjtebanen bliver en fast aktivitet i vintermånederne, formanden i Blokhus og Omegns grundejerforening 1960, Jens Aabo siger:
Aktiviteten er til stor glæde og gavn for grundejerne i Blokhus”.

Skøjtebanen åbner den 30. november kl. 11.00 og lukker først ned igen efter vinterferien i februar 2020 og igen i år kan der lejes skøjter.