Single fra Nordjylland står bag Danmarks første elektroniske hjemmeside – Søg partner for rullende kamera

Fotograf og iværksætter Anja Schønwandt. Foto: Niels Reiter
Print Friendly, PDF & Email

Søger partner for rullende kameraSingle fra Nordjylland står bag Danmarks første elektroniske hjemmeside

TIDMEDDIG.DK er navnet på Danmarks første video-baserede datingside, hvor enlige for rullende kamera søger partner.

Initiativet er taget af fotograf og iværksætter Anja Schønwandt, fra Hobro i Himmerland, som for øjeblikket har travlt med at besøge singler og optage profilvideoer til hjemmesiden. Hun er selv single og 45 år, og af samme årsag har hun bestemt, at datingsiden skal være forbeholdt singler på +45 år. Altså det modne publikum, hvor det ikke længere er familieforøgelse, men fællesskaber i ærlighed, kærlighed og respekt for hinanden, som har første prioritet.

-Der findes massevis af datingsider, hvor man kan se et billede og læse en kort beskrivelse af vedkommende. Men et still-foto fortæller ikke alt. Det giver kun et visuelt indtryk af personen. Derfor går jeg et skridt videre på den måde, at jeg besøger singlerne og optager en lille video, hvori de fortæller om deres tanker. Det kan være lidt om deres egen tilværelse, fritidsinteresser og forventninger til en ny partner. Det kan også være noget helt fjerde. Det er op til den enkelte, fortæller Anja Schønwandt.

Optagelserne foregår hjemme hos den person, der søger en partner. Det hele foregår stille og afslappet, og Anja vil naturligvis under vejs guide den pågældende med nogle relevante spørgsmål.

-Det er vigtigt, vedkommende føler sig tryg under optagelserne. Derfor foreslår jeg, at vi sidder over for hinanden, og at personen, der søger partner, sidder præcis i den stol, hvor den pågældende føler sig bedst tilrette. Afslutningsvis filmer jeg personen i en hverdagssituation i de hjemlige omgivelser. Det hele klares på mindre end en time, forklarer Anja Schønwandt.

Når den fotograferede person har godkendt indholdet, lægges den færdige video med to-tre minutters optagelser ud på hjemmesiden TIDMEDDIG.DK, hvor den så vil kunne ses af alle medlemmer.

Interesserede er velkomne til at kontakte Anja via hjemmesiden tidmeddig.dk eller på tlf. 42424290.

LÆS OGSÅ: Telefonsvindleren “Jens Hansen” afvist