Simon Jensen håber på mange flere år i blåt

Simon Jensen
Simon Jensen Foto: Thomas Jansen JammerbugtFC

Simon Jensen spillede sig i 2020 på banen som en mere og mere fast del af holdkortet i 2. division og nu har forsvarsspilleren, der har spillet alle sine ungdomsår i klubben, skrevet under på, at han også er at finde i den blå lejr i hele 2021.

Faktisk er 24-årige Simon Jensen ikke i tvivl om, at han gerne tilbringer de næste mange år i klubben, han er vokset op i.

-- annonce ---


– Jeg har egentlig ikke tænkt så meget over fremtiden. Jeg har det godt i Jammerbugt FC, hvor jeg håber på at være mange år endnu. Det var også grunden til at forlænge for det kommende år. Det er en fornøjelse at komme til træning hver gang og spille med sine kammerater, lyder det fra Simon Jensen, der samtidig understreger, at kammeratskabet går hånd i hånd med hård konkurrence.

– Konkurrencen er stor og alle præsterer, men det er bare med til at gøre alle på holdet bedre. Jeg har selv spillet væsentlig mere end jeg plejer, hvilket har været fedt.

Simon Jensens positive udvikling er sket sideløbende med holdet som helhed også har forbedret sig og taget store skridt mod toppen af 2. division. Det resulterede i et succesfuldt 2020 for både Simon og resten af holdet.

– Jeg synes, det der især fungerede godt i 2020 var, at vi som hold var virkelig godt sammenspillet. Alle relationer er på plads, vi træner godt hver gang og samtidig er alle klar til at give det ekstra, der kræves. Når vi samtidig er inde i en rigtigt god stime, så er det jo bare med at køre på. Det kommer vi også til at gøre her i det nye år, forsikrer Simon og tilføjer.

– Jeg synes, vores chancer ser gode ud. Målet er top 6 og derfor er det vigtigt, vi bliver ved med at gøre det, som vi har gjort godt i 2020. Det bliver et spændende år, som vi glæder os meget til. Vi håber, omstændighederne tillader det.

Cheftræner Bo Zinck, der også har arbejdet sammen med Simon i ungdomsrækkerne, ser ligeledes frem til et spændende fodboldår, og han glæder sig over fortsat at skulle arbejde sammen med Simon, der debuterede som divisionsspiller tilbage i 2016.

– 2020 har været året, hvor Simon for alvor har slået igennem som divisionsspiller. Simon har spillet meget og taget store skridt, ikke mindst i forbindelse med vores træningslejr først på året, hvor han virkelig rykkede sig, forklarer Bo Zinck og uddyber.

– Simon har vist sine kvaliteter som stopper og så er det jo altid glædeligt, når en af klubbens egne ungdomsspillere bider sig fast som divisionsspiller. Det har Simon i den grad gjort. Han er dygtig, tager ansvar og har stadig fremtiden foran sig. Så jeg er rigtig glad for denne forlængelse.

Jammerbugt FC og Simon Jensen har skrevet kontrakt for hele 2021 og er således klar til at møde årets nye udfordringer.