Sikker JammerbugtFC sejr hjemme mod Aarhus Fremad

Print Friendly, PDF & Email

Forårssolen skinnede over Sparekassen Vendsyssel Arena lørdag eftermiddag, hvor Jammerbugt FC for første gang i år kunne sætte støvleknopperne i det rigtige græstæppe på hjemmebanen. Her fik de blåblusede hurtigt fodfæste.

I løbet af de første 10 minutter kom gæsterne dog tæt på, men Marcus B. Sørensen havde reflekserne i orden inde på stregen. Herefter tog Jammerbugt FC styringen og minutter senere var Bardhec Bytyqi og Morten U. Thomsen tæt på i den anden ende.

De blå fik spoleret Aarhus Fremads opspil med et højt og arbejdsomt pres, og Jammerbugt FC havde et klart spilovertag igennem de første 45 minutter.

Det gav bl.a. flere farlige hjørnespark og frispark, hvilket efter 38 minutter gav pote. Midt på gæsternes banehalvdel slyngede Sead Gavranovic et frispark i feltet. Her blev det forlænget af en Aarhus Fremad hårtop og så dumpede bolden i mål til en fortjent 1-0 føring til Jammerbugt FC.

Aarhus Fremad svarede igen med et par nærgående angreb, men føringen holdt til pause.

I anden halvleg kom gæsterne længere frem på banen, men de havde svært ved at finde vej gennem et velorganiseret Jammerbugt FC mandskab. Det var de blåblusede, som viste de skarpeste tænder frem ad banen og knap ti minutter efter pausen slog holdet til igen. På ny efter en dødbold.

Denne gang var det et hjørnespark, som endte hos højre back Glenn Rask, der i det lille felt flugtede kuglen ind til 2-0. Og Jammerbugt FC havde ikke i sinde at slippe jerngrebet om gæsterne. 10 minutter senere satte Max Møller to Aarhus folk på kanten af feltet og sparkede bolden fladt ind via foden af den ene stolpe.

3-0 og så var der ikke mere at slås om. Dog bed Aarhus Fremad fra sig mod slutningen af kampen, men i målet sørgede Marcus B. Sørensen, der ellers havde haft en relativ stille dag, for at holde buret rent med et par pragtredninger.

Således blev det, efter en solid holdindsats, en sikker 3-0 sejr hjemme over Aarhus Fremad. Om mindre end en uge kommer der igen Aarhus gæster til Jammerbugten. Denne gang gælder det VSK Aarhus. Det er fredag aften på Sparekassen Vendsyssel Arena kl. 19.00 – og det endda med tilskuere på lægterne. Det glæder vi os mildt sagt til! Mere om det senere.

Jammerbugt FC – Aarhus Fremad: 3-0 (1-0)
38′ 1-0 Lasse Hauge Mortensen, selvmål
53′ 2-0 Glenn Rask, Jammerbugt FC
64′ 3-0 Max Møller, Jammerbugt FC

Jammerbugt FC: Marcus B. Sørensen – Glenn Rask, Søren V. Pedersen, Nikolaj Lyngø, Mads Larsen (Viktor Ahlmann) – Bardhec Bytyqi, Christian Rye, Issah Salou, Sead Gavranovic – Max Møller (Simon Jensen), Morten U. Thomsen (Anders R. Jensen). Ikke benyttet: Lasse Storvang, Emil A. Nielsen, Martin Rom Nielsen, Emil From