Servicemedarbejdere søges hos Sol og Strand Feriehusudlejning

Foto: Jammerbugtposten.dk.

Der søges servicemedarbejdere hos Sol og Strand Feriehusudlejning i Blokhus.

Læs stillingsopslaget herunder:

-- annonce ---


Kan du gøre godt rent med et smil, og vil du tjene en god timeløn, have adgang til 2.800 rabataftaler og fordele og få mulighed for at efteruddanne og dygtiggøre dig? Så har vi et job til dig som servicemedarbejder på Blokhus og omegn.

Hos os gør DU en forskel !
Sammen med resten af vores team gør du en stor forskel, da du får en vigtig opgave i at sikre, at vores feriegæster får en god oplevelse, når de ankommer til deres feriehus og træder ind et rent og indbydende hus, som de kan slappe af og nyde deres ferie i.

Vi tilbyder dig:

  • En god timeløn med feriepenge
  • Adgang til over 2.800 meget attraktive fordele og rabataftaler
  • Muligheder for at efteruddanne dig gratis via vores digitale læringsplatform – eksempelvis i anvendelse af Office-pakken samt i at skrive CV og ansøgning
  • Kilometerpenge efter statens højeste takst
  • Alle de redskaber og rengøringsmidler, der skal til, for at du kan gøre godt rent
  • En grundig oplæring.

Måske har du en ven eller et familiemedlem, som du vil gøre rent sammen med? Det er kun en fordel, hvis I er to sammen om at gøre rent, og vi ansætter gerne par!

Vores forventninger til dig
Som servicemedarbejder kommer du til at gøre rent i og føre tilsyn med feriehusene, så de er klar til indflytning. Derfor er det vigtigt, at du både er grundig, ansvarsfuld og kvalitetsbevidst, og at du sætter en ære i at gøre dit arbejde godt. Det er også vigtigt for os, at du er imødekommende og serviceminded, og at du møder såvel vores feriegæster og vores feriehushusejere med et smil. Desuden forventer vi, at:

  • Du kan forstå og tale dansk, tysk eller engelsk
  • Du har kørekort og adgang til en bil
  • Du har en Smartphone

Det er desuden vigtigt, at du er indstillet på, at jobbet er på deltid med varierende arbejdstider, og at rengøringen primært foregår i og omkring weekenden med lørdag som den travleste dag.

Sidst men ikke mindst er det et krav fra vores side, at du vedhæfter din straffeattest, når du søger stillingen. Du kan bestille din straffeattest lige her: https://politi.dk/bestil/bestil-straffeattest/privat-straffeattest

Vi glæder os til at høre fra dig!
Har vi fanget din interesse, så send din ansøgning allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig!

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os eller sende en email, og du er også mere end velkommen til at kigge forbi på bureauet.