Saltum-sejr sikrede oprykning

Saltum
Print Friendly, PDF & Email

Daniel Holm fortæller: I en kamp der kunne sikre os oprykningen til serie 5, startede vi usikkert og spillet fungerede slet ikke og det tegnede ikke til, at vi skulle sikre os oprykningen i denne kamp.

Vores spillende træner Daniel ”jeg er stadig en str. Medium” Knudsen, der har haft mere end 200 kampe for Hirtshals Jyllandsserie hold, var ikke vant til presset i sådan intens oprykningskamp og hans gummi ben gjorde, at han spillede en bold direkte i fødderne på en modstander tæt på mål, som nemt kunne løbe fra den hurtigste af vores backs på dagen, nemlig Niclas Holmgaard, og servere den for deres angriber, der gjorde det til 1-0.

Der skulle ikke gå mange minutter før Daniel ”jeg er stadig en str. Medium” Knudsen igen fik gummi ben, da vores keeper Flemming spillede bolden ud til ham og han stod, som om han havde groet rødder og deres angriber pillede den fra ham og lagde den i mål til 2-0.

Vores mest ufarlige mand, nemlig vores angriber Kasper Holm, skulle dog vise sig at have brugt sæsonen på at indstille sigtekornet og vise sin skarphed på det måske mest afgørende tidspunkt i sæsonen, da han kort før pausen får en bold i dybden, som han ligger stille og roligt udenom en chanceløs Birkelse keeper til 2-1.

Selvom SIV slet ikke havde fået spillet til at køre var der alligevel en tro på i pausen at kampen kunne vendes og vi gik ind til anden halvleg med den samme vilje, som tidligere i sæsonen havde sikret os vigtige point.

Daniel Knudsen kunne godt se at han var for farlig at have i forsvaret og satte sig selv op på midtbanen og i hans første aktion, et vanvidsløb fra egen bane halvdel, fik han bolden i dybden ude på kanten og lagde bolden ind til en presset Kasper Holm, der for første gang i sæsonen kom først på en bold og lagde den i kassen til 2-2.

Det gav for alvor tro på at vi kunne hive sejren i land og få minutter efter får vores topscorer Marcel en bold i højre side af banen og dribler med sit højre ben ind i banen og får udenfor feltet afsluttet langt ude i målmandens venstre side og bolden suser i mål til 3-2!

Resten af kampen bølgede frem og tilbage og i de døende sekunder af kampen havde Birkelse flere farlige forsøg på hjørnespark, men SIV endte med at kunne poppe champagnen og fejre oprykningen på fortjent vis!

Næste kamp er lørdag d. 24/10 kl. 16 på Nols stadion i en kamp mod puljens 2. Plads Hune i en kamp der afgør hvem der ender med første pladsen i puljen!