Salgspriser for arealer til bolig- og erhvervsformål i Jammerbugt Kommune

Borgmester Mogens Gade
Borgmester Mogens Gade. Foto: Jammerbugt Kommune

Salgspriser for arealer til bolig- og erhvervsformål

Hvert år tager Kommunalbestyrelsen i Jammerbugt Kommune stilling til salgspriserne for de kommunalt ejede arealer til bolig- og erhvervsformål. Priserne skal ifølge reglerne omkring offentlige udbud være den højst mulige og som minimum markedsprisen.

-- annonce ---

Priser på boligarealer

Kommunalbestyrelsen har besluttet at fastholde de nuværende priser for kommunens udbudte parcelhusgrunde. Kvadratmeterprisen varierer fra 120 kr./m2 til 945 kr./m2.

Jammerbugt Kommune har i øjeblikket i alt 101 parcelhusgrunde i udbud, hvoraf flere er reserverede. Grundene er bredt fordelt i Jammerbugt Kommune; i Arentsminde, Brovst, Halvrimmen, Skovsgaard, Fjerritslev, Kaas, Moseby, Pandrup, Saltum, Vester Hjermitslev, Biersted og Aabybro. Der bliver desuden arbejdet på en ny udstykning i Ingstrup, som endnu ikke er prissat.

Priser på erhvervsarealer

Jammerbugt Kommune har ledige erhvervsgrunde i både Brovst, Fjerritslev, Pandrup og Aabybro. Kommunalbestyrelsen har besluttet, at den generelt fastsatte pris for erhvervsgrunde i Jammerbugt Kommune fortsat skal være 40 kr./m2 ekskl. moms og tilslutningsbidrag.

Arealer i Teknologiparken i Aabybro udbydes dog til højere priser. Der er f.eks. i øjeblikket udbudt et areal til 200 kr./m2 ekskl. moms. Derudover har Kommunalbestyrelsen besluttet, at erhvervsarealerne i udbud på Høgårdsvej i Aabybro skal udbydes til 220 kr./m2 ekskl. moms.

LÆS OGSÅ: Wellness på plejecentrene i Jammerbugt 

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn