Sæsonen slutter med et brag i dag på hjemmebane

Cheftræner Bo Zinck Foto: THOMAS JANSEN JammerbugtFC
Print Friendly, PDF & Email

Mens Jammerbugt FC skal ud og forsvare sin status som ubesejret i oprykningsspillet, så skal lørdagens gæster forsøge at sikre sig en billet til landets næstbedste række.

Fodboldforåret fik ikke ligefrem den start, man kunne have håbet på, da corona pandemien satte en hård tackling ind og lukkede fodbolden og resten af verden omkring os ned. Men i takt med bolden er begyndt at rulle i 2. division igen, har det udviklet sig til at blive et ret forrygende fodboldforår inde på banen for de blåblusede.


Der er blevet hevet point i land runde efter runde og Jammerbugt FC er hoppet højere og højere i tabellen. Ingen er dog højere end weekendens modstander, FC Helsingør, der sigter mod at gøre arbejdet færdigt og slutte en flot sæson af med en oprykning til Nordic Bet Ligaen. Det kan rækkens førerhold formentlig klare med et enkelt point på Sparekassen Vendsyssel Arena.

Jammerbugt FC, der netop er vendt hjem fra et vellykket besøg i Valby Idrætspark, har dog selv planer om at slutte sæsonen godt af, og trods trætte ben, er spillerne klar til en sidste dyst, inden badesandalerne tager over for fodboldstøvlerne.

– Det var en hård kamp i Valby, hvor vi fik lov at løbe rigtig mange meter for de tre point. Vores boldomgang var ikke god nok i onsdags, men til gengæld stod vi endnu engang fantastisk i defensiven, hvor vi stort set ikke tillod chancer, selvom Frem havde overtag i boldbesiddelse, lyder det fra Jammerbugt FC midtbanespiller, Anders R. Jensen, der nærmest kun lige har fået sveden af panden, inden der igen fløjtes til kamp.

Her er der det som nævnt rækkens 1’er, der skal forsøge at holde Aarhus Fremad bag sig en sidste runde, og Anders er derfor også bevidst om, at det venter en stor, men også spændende opgave i forårets afsluttende runde.

– Jeg forventer, at det bliver endnu en svær kamp mod en stærk modstander. Helsingør skal som minimum have point for at sikre sig oprykning, så jeg forventer, at de kommer med alt, hvad de har. Er vi klar til at levere samme energi og arbejdsmoral, som vi har gjort i de tidligere kampe i oprykningsspillet, er jeg sikker på, vi kan byde dem op til dans. Vi vil naturligvis meget gerne slutte en flot forårssæson af med en sejr på hjemmebane, så vi kommer helt sikkert også ud med alt, hvad vi har, forsikrer Anders R. Jensen.

Og han har god grund til at tro på, at han og holdkammeraterne også kan gøre sig gældende denne gang, selvom om topholdet bliver lidt af en mundfuld. Faktisk måtte sæsonen gerne have varet lidt længere, men Anders sigter i stedet mod at føre den gode form ind i næste sæson – og så afviser han da heller ikke, at et lille pusterum kan være tiltrængt.

– Med den stime vi er inde i lige nu, så havde det ikke gjort noget, hvis sæsonen var lidt længere, men på samme tid, har vi også været igennem et meget hårdt og komprimeret kampprogram de seneste uger. Derfor ser vi også frem til en kort pause, hvor vi kan restituere ordentligt, inden forberedelserne til efterårssæsonen går i gang. Her kan vi forhåbentlig føre stimen videre ind i den nye sæson, siger Jammerbugt FC’s nr. 7 inden sæsonens sidste runde.

Formen hos gæsterne fra Helsingør fejler bestemt heller ikke noget med ni point fra de seneste tre runder, så der er lagt op til et brag af en sæsonafslutning, hvor begge hold har hver sine grunde til at give sig fuldt ud en sidste gang, inden benene smækkes op til en pause.

Der er kick off på Sparekassen Vendsyssel Arena lørdag d. 4. juli kl. 14.00.

Billetsalg og corona-forbehold

Lørdag tager vi igen de nødvendige corona-forbehold på stadion i forbindelse med kampafviklingen. Det kan du læse mere om her.

Et af disse forbehold betyder bl.a., at du skal købe billet til kampen på forhånd. Det kan læse mere om og gøre her.