Sæsonen rundet af for svømmerne ved Nordjyske Cup i Hjørring

Aabybro Svømmeklub
Elias Christensen og Oliver Reinholt, der begge vandt deres første medalje ved stævnet i Hjørring Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email

Imens Christian Abrahamsen svømmede ved Vestdanske Mesterskaber i Haderslev, havde Aabybro Svømmeklub 18 svømmere i Hjørring til afslutningsstævnet Nordjyske Cup.

”Svømmerne kom hjem med flotte resultater. Faktisk var 29 ud af 37 svømmede løb personlige rekorder (PR). Det svarer til en PR% på 78,39%. Heraf var der 11 svømmere med 100% PR, hvilket er utroligt flot, når man tænker på det turbulente forår med virtuel træning og landtræning på stadion.” forklarer cheftræner Stefan Stenberg. ”Stævnet var tæt på normalen for denne type stævne. Stævnet blev opdelt i 2 afsnit pga. forsamlingsforbud på 100, men der er meget der tyder på at vi i næste sæson kan få en mere normaliseret stævneafvikling igen”

Værd at nævne fra stævnet er de store personlige rekorder. Den svømmer, der forbedrede sig mest tidsmæssigt, var Johanna Sandager Borup, der i alt slog 22,97 sekunder af sine tider i hhv. 100 fri og 100 medley. Flotte resultater havde Nicoline Mortensen også, der slog 18,71 sekunder af sine tider i hhv. 50 bryst, 50 butterfly, 100 medley. Den dreng, der forbedrede sine tider mest, var Mikkel Rubæk, der slog 16,81 sekunder af sine tider i 50 bryst og 100 medley.

Sofie Jeppesen der har udviklet sig rigtig meget gennem den sidste tid og det resulterede i en medalje i brystsvømning. Foto: Privat