Sådan kommer du i gang med træningen igen

Arkivbillede

Sådan kommer du i gang med træningen igen

Det kan være, at du godt kan mærke, at det er for længe siden, at du har gået op i din træning. Du har måske løbet et par løbeture et par gange, men det er længe siden, at du rigtigt har investeret dig i din træning. 

Men du er nu klar på at lave det om, og derfor er du i gang med at lede efter gode råd til, hvordan du kommer bedst muligt ind i en god rutine igen. Det er nemlig det, som det handler allermest om – en god rutine, som du kommer ind i, og så kører det hele mere eller mindre af sig selv.

-- annonce ---

Hjemmeudstyr der fungerer for dig

Det kan være lidt svært at motivere sig selv til at tage ned i fitness, når der er koldt og mørkt udenfor. Det er særligt, hvis du virkelig også er typen, der bare bliver sværere at motivere, når vinteren kommer over dig. 

Her er det oplagt for dig at overveje, om noget fitness udstyr, som du kan have derhjemme, ikke er vejen frem. Det kan f.eks. være en crosstrainer. Crosstrainer kan få din puls op, og så klarer du nemlig træningen hjemmefra. Det er værd at overveje, hvis du netop har svært ved at få dig selv ned i fitnesscenteret.

En veninde kan bruges som motivation 

Det kan være en stor hjælp, hvis du begynder at træne sammen med en veninde. Det kan være, at du har en veninde, der også selv ønsker at komme mere i gang med træningen, og så er det jo helt perfekt, at I kan begynde at træne sammen. Når der så kommer de helt mørke dage, hvor du bare kan mærke, at du ikke ønsker at tage ud af døren, så kan I bruge hinanden til motivation, og så ender I måske med at træne langt mere.