Sådan gør du dit uderum klar til sommerstart

Der kan være mange ting, der skal forberedes til sommerstart. Mange går og venter på, at vejret skifter og bliver bedre, mens andre nyder forårets usikre og utilregnelige vejr.

Har du et ønske om, at dit uderum skal være sommerklart, så du kan nyde hvert sekund, når sommeren kommer, så kan du her få inspiration til, hvad du bør kigge på, når du skal forberede og klargøre. 

-- annonce ---

Tag et kig på terrassens stand

Man tænker måske ikke meget over sit uderum i løbet af vinteren, da man typisk bruger langt mere tid inde end ude. Det kan blandt andet betyde, at uderummet kan trænge til den helt store tur, når vejret igen skifter til det bedre. 

Eksempelvis kan du starte ud med at kigge på terrassens stand. Måske den trænger til en kærlig hånd i form af et besøg af en højtryksrenser, eller måske skal du ned på alle fire for at skrubbe. Skidt og snavs kan sætte sig fast på brædderne, og det kan være svært at få af med det samme. Lyder det smart med en højtryksrenser, kan du naturligvis prøve det af først, og det kan du blive meget klogere på via linket. 

Begynd at planlægge i forhold til beplantning

Der er mange, der ønsker, at uderummet er et hyggeligt sted, hvor man har lyst til at være. Derfor kan du med fordel begynde at planlægge i forhold til beplantning af uderummet allerede nu. På den måde kan du komme i gang hurtigt, når nattefrosten er ovre. 

Når du har en liste over det, der skal klares, er det nemmere at gå til, og det virker dermed også mere overskueligt. Jo hurtigere du kan klargøre uderummet på, jo hurtigere kan du også nyde forårssolen, når den begynder at varme over Danmark. Der er heldigvis ikke længe til, at det sker.