Røveri-mistænkt efterlyses

Politigården i Aalborg. Foto: Nordjyllands Politi.
Print Friendly, PDF & Email


Nordjyllands Politi efterlyser nu den 22-årige Andreas Ejby Nielsen, som politiet mistænker for at have medvirket til et røveri i Sindal den 3. august 2022. Ring til politiet på 114, hvis man har oplysninger om, hvor han måtte have taget ophold.

Det oplyser politikommissær Thomas Due Albrektsen. 


Politikommissæren fortæller videre, at den efterlyste er mistænkt for medvirken til et røveri, der den 3. august 2022 blev begået mod Daglig Brugsen på Mosbjergvej i Sindal, ligesom han også er mistænkt for efterfølgende at medvirke til brænde det køretøj af, der blev anvendt under røveriet. 

”Da vi i forbindelse med vores efterforskning af sagen fik fastslået mistænktes identitet, har vi søgt specifikt efter ham. Desværre har vi ikke fået anholdt ham til sagen – og derfor går vi nu i offentligheden med et billede af den efterlyste i håb om, at der er nogen, der har set ham og kender hans opholdssted,” siger Thomas Due Albrektsen, der tilføjer, at politiet formoder, at han har taget ophold i en anden politikreds. 

Politiet: Meld dig! 

Politikommissæren opfordrer ligeledes den mistænkte til at melde sig:

”Det må da være en belastning hele tiden at skulle kigge sig over skulderen, så jeg vil opfordre ham til straks at melde sig til nærmeste politi hurtigst muligt og få forklaret sig til sagen.” 

Den mistænkte, 22-årige Andreas Ejby Nielsen, har følgende signalement: 189 cm. Høj, formentlig kortklippet mørkt hår, muligt skægvækst på hagen, spinkel/alm. af bygning, synlig tatovering på højre hånd

Alle oplysninger i sagen skal gå til politiet på telefon 114.