Regionsmestre er fra Aabybro – 10 mesterskaber til Aabybro Svømmeklub

Holdfoto fra Aars
Print Friendly, PDF & Email

I weekenden d. 26.-27. oktober var Aabybro Svømmeklub afsted med de bedste svømmere fra klubben. Det blev til en masse flotte resultater og et hav af medaljer.

Der var lagt op til kamp, da over 200 svømmere samledes i Aars til kampene omkring regionsmestertitlerne i Region Nordjylland. Svømmerne fra Aabybro skuffede ikke, det blev til ikke mindre end 10 guldmedaljer, 5 sølvmedaljer og 6 bronzemedaljer. Af de 10 regionsmesterskaber blev det følgende svømmere:

Rasmus Rank Nørgaard           100m Rygsvømning, 200m Medley
Christian Abrahamsen             100m Rygsvømning, 200m Frisvømning, 100m Frisvømning, 100m Medley
Sebastian Porsborg                   50m Brystsvømning
Tobias Stausholm Larsen        50m Brystsvømning, 200m Rygsvømning
Ophelia Kronborg Jensen       100m Frisvømning

”Tiderne har været rigtig gode. Det sociale har været rigtig godt. Teknikken spiller bedre og bedre, men der er stadig ting vi skal hjem og øve os på.” udtaler Stefan Stenberg. ”Jeg synes at de har klaret det godt og vi har haft en fantastisk weekend i Aars. Stor ros til arrangøren!”

Af de svømmere, der svømmede medley i årgangene 2005-2006 for herrer og 2006-2007 for damer, var med i konkurrencen om at blive udtaget til dette års årgangssamling i januar. Årgangssamlingen er de 100 bedste årgangssvømmere i Danmark, der udtages til en fællessamling i Herning. Her kunne Aabybro være stolte over at få to svømmere udtaget til samlingen. Stort tillykke til Mathias Østergaard Barslev og Mads Mølgaard.

En af holdkapperne, der tog medaljer til stævnet – forrest ses de to svømmere, der blev udtaget til Årgangssamling.