Region Nordjylland klar med corona-jobbank: Sundhedsfaglige nordjyder kan nu melde sig

Foto: Kommunikation, Aalborg Universitetshospital.
Print Friendly, PDF & Email

Region Nordjylland har nu åbnet op for, at alle med en sundhedsfaglig baggrund kan tilbyde deres arbejdskraft til Region Nordjyllands hospitaler via www.rn.dk/assistance  

Det sker med baggrund i den alvorlige situation omkring COVID-19. Regionen forudser, at der bliver brug for flere sundhedsfaglige hænder.


– Utrolig mange nordjyder har allerede henvendt sig for at tilbyde deres hjælp. Nu opretter vi én samlet indgang, så alle der ønsker at hjælpe, ved hvor de skal henvende sig, siger Mariane Therkelsen, der er direktør for Mennesker og Organisation i Region Nordjylland.

Den regionale corona-jobbank sigter især mod medicin- eller sygeplejerskestuderende, ’pensionerede’ sygeplejersker og læger eller andre, der har en relevant sundhedsfaglig baggrund. Det kan også være personer, der har forladt faget, men gerne vil gøre en forskel for sine medborgere i den kommende tid.

– Alle kan tilmelde sig i dag, og hvis vi får brug for arbejdskraften, betaler vi overenskomstmæssig løn for indsatsen. Vi kender ikke det eksakte behov for ekstra hænder, men vi ved, at vi får brug for mange. Så de tilmeldte vil blive kontaktet direkte, hvis og når vi får brug for dem, siger Mariane Therkelsen.

Hun understreger, at alle der bliver kontaktet forud for begyndelsen af arbejdet vil blive klædt på til at håndtere de opgaver, der skal bruges hjælp til.  


Kilde: Region Nordjylland