Poul Christensen udstiller på Kunst ved Kysten Påskeudstillingen 2019

Værker af Poul Christensen
Print Friendly, PDF & Email

I påsken er der Kunst ved Kysten I Han Herred Havbådes udstillingshus i Slettestrand – Stedet ligger helt ned til havet, med strand og klitter lige udenfor døren. En af de 20 kunstnere er Poul Christensen…

Han Herred Havbådes udstillingshus i Slettestrand danner i Påsken 2019 rammen for Kunst ved Kysten. Du vil kunne opleve 15-20 forskellige kunstnere, som hver med deres værker vil skabe en fantastisk udstilling.

Poul Christensenudstiller til påskeudstillingen 2019.
“I de unge år tegnede og malede jeg meget, men af personlige årsager stoppede jeg med at male i 1969. Det har altid ligget mig på sinde at starte igen, og altid har jeg tegnet små skitser, som jeg nu gør brug af.

Nu hvor der er blevet tid, har jeg taget maleriet op igen. For at komme igang tog jeg et weekendkursus på Samsø kunstskole, og efterfølgende kurser i LOF og AOF regi med undervisere som Vita Pedersen og Pia Mesterton Gråe.

I dag maler jeg stort set dagligt, kan ikke lade være.
Jeg maler mest landskaber, ikke helt som jeg ser dem, mere min fornemmelse for landskabet eller området, linjerne i landskabet og lyset.

Når farverne på lærredet tager over, rykker det sete landskab i baggrunden. Landskabet findes et eller andet sted i Han herred, ikke i detaljer, men lidt mere abstrakt.”

Besøg Poul på:
http://poulchristensen.com

Han Herred Havbådes udstillingshus i Slettestrand ligger helt ned til havet med strand og klitter lige uden for døren, dette fantastiske sted danner den smukkeste ramme om kunst udstillingen, som første gang vises d. 18. april – 22. april 2019.

– Udstillingen er i perioden fra d. 18. april til d. 22. april 2019, der vil dagligt være åbent fra kl. 10-17. Ferniseringen er skærtorsdag kl. 10. Vi håber rigtig mange vil komme en tur forbi for at se udstillingen. I forbindelse med udstillingen kan besøgende også besøge Han Herred Havbådes værft, som ligger lige ved siden af, fortæller Tina Willumsen og Lillian P. Hansen og glæder sig til den første Kunst ved Kysten udstilling.

Entre
20,- kr. pr. voksen (fra 12 år)
Billetterne gælder alle dage også til værftet.

Du finder udstillingen her : Kunst ved Kysten Slettestrandvej 162 9690 Fjerritslev