Positiv udvikling hos DagliBrugsen i Birkelse

Anders – Tove – Margit – Uddeler Claus og i midten Finn. Mariane Andersen havde desværre ikke mulighed for, at være med på billedet.
Print Friendly, PDF & Email

Brugsens bestyrelse i Birkelse havde mandag aften møde med coop foreningskonsulent, der havde gode ideer med til bestyrelsen samt ros med til uddeleren og bestyrelsen, det går den rigtige vej – Fortsæt endelig – lyder det fra foreningskonsulenten. 

– Efter mødet med Coop konsulenten, var der ordinært bestyrelsesmøde, hvor bl.a. regnskabet for juli mdr. 2019 blev gennemgået – brugsen kommer ud af juli mdr. med et plus på 10.000 kr., samtidig har vi haft status. Her viser tallene bl.a. også at vi har haft mindre svind, fortæller Anders Kaa næstformand i bestyrelsen.

Så alt i alt, ser tingene nu fornuftige ud hos DagliBrugsen i Birkelse.

  • Sidste år havde vi to borgermøder med fokus på, hvad der skal til for, at vi kan fortsætte med at have en DagliBrugsen i Birkelse. Det ser ud til at vi alle, Coop, bestyrelsen og de lokale borgere har taget alvoren til os og har fået vendt en hård periode med røde tal på bundlinjen til en positiv udvikling.

    Bestyrelsen er rigtig glade og vi vil gerne dele dette med alle vores kære kunder. Samtidig vil vi bede om at fortsætte opbakning – Det er en fælles indsats, som skal til for at fastholde butikken i byen og dermed et samlingssted på tværs af generationer. Succesen med overskud på bundlinjen er ved at nærme sig, slutter Anders Kaa og minder om at næste gang man kan mødes ved Brugsen er den 15. september, hvor årets sidste omgang ”Luft dine Hjul” afholdes på p-pladsen.