Popup butik med Dale of Norway i Aabybro

Pressebillede
Print Friendly, PDF & Email

Popup butik med Dale of Norway fra den 30. april t.o.m. 2. maj i Aabybro. Åbningstider på dagene kl. 11.00 – 15.00.

Dale of Norway blev stiftet i 1879 af en dansker, Peter Jepsen, og fabrikken har siden strikket sweatre, både de officielle Olympiske sweatre, som foto fra 1956 til de det norske team til Vinter OL – og har lige siden har Dale of Norway klædt mange andre sportfolk på. 

I dag er Dale of Norway solgt i hele verden, men er forholdsvis ny i Danmark. Danskerne har taget godt i mod og det er nu tre år siden jeg fik agenturet. Nye designs og tyndere garntyper gør at man kan bruge uld hele året rundt, uden det er ´krads krads´. Nu om dage bruges bløde garn, såsom Merino og Cashmere. Kollektionen er stor, men både sportstøj, style-elegant, urban og heritage modeller. 

Karen Krogh Christensen der er salgskoordinator i danmark og står bag popup butikken fortæller: Det er kun en til to gange om året der åbnes op for kollektions-salg, og der er mulighed for at få en helt unik kvalitets sweater, jakke eller tilbehør, som huer og tørklæder til en god handel. 

Dale of Norway ´s danske showroom er i den ´gamle smedje´ her på Østergade i Aabybro, og der er god plads til at holde afstand.