Politiet søger vidner til knivstikkeri

Foto: Nordjyllands Politi
Print Friendly, PDF & Email

Politiet søger vidner til knivstikkeri

Nordjyllands Politi oplyser følgende i en pressemeddelse her til formiddag:

Søndag sidst på eftermiddagen, blev en 34-årig mand stukket med kniv i Aalborg Vestby. En massiv efterforskning er i gang og politiet søger vidner. Har du set mistænkelig færden i området søndag i tidsrummet 17:00 – 18:00, så henvend dig til politiet på telefon 114.

Der tilstødte et massivt opbud af patruljer, efter anmeldelsen blev ringet ind. Knivstikkeriet er foregået i en lejlighed på Suensonsgade og her blev straks tilkaldt en ambulance, som kørte en 34-årig såret mand på hospitalet. Mandag formiddag beskrives hans tilstand som alvorlig, men stabil. 

Politiet søger vidner til hændelsen

Leder af politiets efterforskning, politikommissær Kenneth Rodam fortæller:
”Vidner har set tre personer i mørkt tøj løbe fra stedet. Disse har muligvis været maskerede, med hætter eller huer. Signalementet er sparsomt, men en af personerne beskrives som mørk i huden. 
Hvis man har observeret mistænkelig færden i Suensonsgade i tiden umiddelbart før og efter knivstikkeriet, så opfordrer vi kraftigt til at ringe 114 og fortælle politiet om det. Alle henvendelser er velkomne; intet er for stort eller småt og vi skal nok sortere i hvilke informationer, der er relevante for sagen.”

Kenneth Rodam tilføjer:
”Vi efterforsker sagen som et opgør i det kriminelle miljø og har en formodning om, at offeret og gerningspersonerne har en forudgående uoverensstemmelse; det er dog kun foreløbige antagelser og den kommende tids efterforskning skal være med til at klarlægge motivet og finde ud af præcist hvad der er gået forud for knivstikkeriet. Det har desværre endnu ikke været muligt for politiet, at tale med den 34-årige”

Hvad angår beboere i området er der ikke grund til at føle utryghed, på trods af gårsdagens hændelse.
”Det er vores helt klare opfattelse, at der ingen fare er for naboer eller andre borgere,”  understreger politikommissæren. ”Man kan trygt færdes i Aalborg Vestby.”

Kenneth Rodam siger afslutningsvist: 
”Denne slags hændelser er helt uacceptable og politiet efterforsker massivt for at kaste lys over hvad der er foregået og stille den eller de ansvarlige til regnskab.”

Nordjyllands Politi kan ikke på nuværende tidspunkt udtale sig nærmere om sagens detaljer og har derfor ikke yderligere oplysninger.

Offerrådgivningen er en organisation, der yder støtte til ofre, vidner og pårørende til ofre for kriminalitet og ulykke. Man kan kontakte Offerrådgivningen på telefon 116 006.