Politiet søger ejere til tyvekoster – Se kosterne i artiklen

Modelfoto Arkivbillede.
Print Friendly, PDF & Email

Nordjyllands Politi leder nu efter ejere til formodede tyvekoster, som blev beslaglagt ved en ransagning i Aalborg den 6. august 2020. Kan man genkende sine smykker på billederne, bedes man ringe 114.

I sidste uge – torsdag den 6. august 2020 – foretog Nordjyllands Politi en ransagning på en adresse i Aalborg. Ved ransagningen blev der blandt andet fundet smykker, som politiet beslaglagde og mistænker for at være tyvekoster.


”Men det er ikke lykkedes os at koble smykkerne sammen med et eller flere konkrete gerningssteder endnu. Derfor håber vi, at vi med denne fremlysning kan finde frem til den eller de personer, som har fået stjålet smykkerne,” forklarer politikommissær Mikkel Brügmann, der leder politikredsens hold af indbrudsefterforskere i Aalborgområdet.  

Politiet håber således på at kunne skaffe tyvekosterne tilbage til de retmæssige ejere og samtidig udbygge deres sag mod de personer, som er sigtet for indbrud i denne sammenhæng.

Hvis man genkender sit smykke på billederne eller har andre oplysninger om smykkerne, bedes man kontakte politiet på tlf. 114.


..

Disse smykker blev beslaglagt ved en ransagning i Aalborg den 6. august 2020. Nordjyllands Politi søger nu de retmæssige ejere.
Dette armbånd blev beslaglagt ved en ransagning i Aalborg den 6. august 2020.
Elefant-smykke
Fiske-smykke,beslaglagt ved en ransagning i Aalborg den 6. august 2020.
Armbånd og ørering, beslaglagt ved en ransagning i Aalborg den 6. august 2020.
Perle-/halskæder, beslaglagt ved en ransagning i Aalborg den 6. august 2020.