Politiet efterlyser vidner efter alvorlig voldsepisode i Kaas

Arkivfoto: Nordjyllands Politi.
Print Friendly, PDF & Email

Nordjyllands Politi søger nu efter vidner til et alvorligt voldeligt overfald, der skete lørdag d. 16. november 2019, på Maagevej i Kaas.

Overfaldet skete i forbindelse med, at den forurettede mand, omkring kl. 01.15, rettede henvendelse til en gruppe unge mænd på cirka 10 personer, fordi de lavede støj på gaden i Kaas.   

”Denne henvendelse udviklede sig til, at manden blev overfaldet af 4-5 personer fra gruppen,” siger politikommissær ved Nordjyllands Politi, Allan Overgaard, og han oplyser, at den forurettede – en mand i 40’erne – pådrog sig alvorlige skader som følge af overfaldet.  

Efterforskning i gang 

Politiet har lige siden efterforsket sagen intenst for fastlægge de formodede gerningsmænds identitet, men trods adskillige efterforskningsskridt har det ikke været muligt at opnå gennembrud i sagen. Politiet har blandt andet foretaget kriminaltekniske undersøgelser på gerningsstedet, der skal bidrage til den videre efterforskning.   


”Vi tager sagen yderst alvorligt, og vi arbejder lige nu på at få identificeret alle de personer, som var på stedet,” siger politikommissær Allan Overgaard. 

Og derfor efterlyser politiet nu de mistænkte i offentligheden. De beskrives som: 

• mænd, ca. 18-25 år, 180-190 cm høje, kraftige/muskuløse af bygning – den ene bar kasket. 

Allan Overgaard oplyser, at de formodede gerningsmænd flygtede fra stedet på knallerter og i personbiler, fx blev der observeret en hvid personbil, som kørte fra stedet.

Ret henvendelse på 114 

Dette forløb giver politiet grund til at tro, at flere af de formodede gerningsmænd og personer fra gruppen stammer fra eller har relationer til lokalområdet omkring Kaas og de nærliggende byer. 

Og derfor opfordrer politikommissær Allan Overgaard til, hvis man har en formodning om, hvem de mistænkte personer kan være, at man øjeblikkeligt retter henvendelse til Nordjyllands Politi på telefon 114. 

”Det er en alvorlig sag, som vi skal have opklaret, så har man viden om sagen, så ring til os: Vi sidder klar ved telefonerne,” understreger Allan Overgaard.   

Hvis man har andre relevante oplysninger i sagen, så skal man naturligvis også ringe 114.