Politidirektør: Nordjyderne viser ansvarlighed

Modelfoto Arkivbillede
Print Friendly, PDF & Email

Borgerne følger i høj grad de anbefalinger og restriktioner, der er kommet i syv nordjyske kommuner. Det er meldingen fra Nordjyllands Politi, som oplever tomme gader og lukkede caféer, når de patruljerer rundt i kredsen.

”Det er en speciel og meget hård tid for mange mennesker, men vores opfattelse er, at langt de fleste følger myndighedernes anbefalinger og respekterer restriktionerne. Vores betjente melder om ro og borgere, som retter sig efter anvisningerne. Så tak til nordjyderne for at vise ansvarlighed, ” siger politidirektør i Nordjyllands Politi, Anne Marie Roum Svendsen. 


Politiet har været til stede ved mange farme, hvor der skulle aflives mink, og også her er meldingen, at det omstændighederne taget i betragtning er gået roligt for sig. 

”Det har ikke været en rar opgave, men stor ros til minkavlerne for deres samarbejde i en svær situation, ” siger politidirektøren. 

Synlig patruljering

Selvom der ikke er mange nordjyder på vejene for tiden, fortsætter Nordjyllands Politi den øgede patruljering rundt omkring i politikredsen.  

”Vi vil fortsat være meget synlige rundt på de nordjyske veje og gader for blandt andet at føre tilsyn med, at restaurationerne holder lukket, og at der ikke forsamles for mange. Vi har indtil videre ikke skrevet nogle bøder relateret til de nye regler, og den tendens håber vi naturligvis fortsætter, ” Anne Marie Roum Svendsen.  

Foreløbigt gælder de nye restriktioner og anbefalinger frem til den 3. december 2020 for Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, Jammerbugt, Vesthimmerland, Thisted og Læsø Kommune. 

Du kan læse mere om de nye skærpede regler på coronasmitte.dk