Pointdeling i intens og velspillet topkamp

Print Friendly, PDF & Email

Det var en direkte duel i kampen om 1. pladsen, da Jammerbugt FC lørdag tog imod hovedstadsklubben B 93. Altså var der masser på spil, og kampen skuffede da heller ikke. Fra første til sidste fløjt var der fuld knald på både intensitet og spænding.

Det var B 93, der med hurtigt og velorkestreret pasningsspil kom bedst fra start på kampen. De satte sig på spillet og trykkede på fra start, men Jammerbugt FC mandskabet var ikke sådan at ryste. Hjemmeholdet afviste med en stærk, velorganiseret og koncentreret defensiv gæsterne, inden det endte i farlige målchancer.

Som minutterne gik arbejdede Jammerbugt FC holdet sig langsomt men sikkert bedre ind i opgøret. Begge hold sørgede for en kamp spillet i et højt tempo og hele tiden lå opgøret og vippede på kanten. Gæsterne havde i den indledede fase et frispark, der susede lige over mål, men efter den halve time var Jammerbugt FC, der kom tæt på. Max Møller fandt Lasse Storvang, men afslutningen blev viftet til hjørne, og her var Søren V. Pedersen nærgående med et hovedstød, der dumpede på overliggeren.

Herfra kom Jammerbugt FC mere og mere på bolden. Der blev arbejdet stenhårdt fra alle mand og da der blev fløjtet til pause, kunne begge hold få et velfortjent pust.

Efter pausen fik Jammerbugt FC mere fat om spillet frem ad banen og 10 minutter inde i 2. halvleg kom Lasse Storvang tæt på med kampens på det tidspunkt største chance. Men forsøget blev viftet til hjørnespark. Fem minutter senere var det Bardhec Bytyqis tur til at sætte B 93 målet under pres.

Gæsterne havde også sine angreb, men havde svært ved at finde vej igennem et solidt og hårdtarbejdende hjemmehold. De kom dog tæt på, da de strøg igennem de blås baglinje, men her var Marcus B. Sørensen på pletten i Jammerbugt FC målet.

Intensiteten aftog ikke ved kampens afslutning. Tværtimod blev der skruet op for dramaet og det endte med nogle hektiske sidste 5-10 minutter, hvor Morten U. Thomsen ramte overliggeren og Viktor Ahlmann var tæt på at sende reposten i nettet.

Sidstnævnte blev også sendt i græsset i gæsternes felt i den afsluttende fase med kraftige appeller for straffespark. Assistenttræner Jan Rasmussen måtte acceptere et rødt kort på sidelinjen og så fik Søren V. Pedersen det yderste af pandebrasken på en B 93 kanonkugle, der havde retning mod målhjørnet. Spændingen var høj, men det forblev 0-0 og da røgen havde lagt sig, kunne begge mandskaber samle et velfortjent point op hver.

Dermed holder Jammerbugt FC sig på 1. pladsen, inden turen den kommende weekend går til Valby, hvor BK Frem på ny står klar til at dyste om point i endnu en nøglekamp.

Jammerbugt FC – B 93: 0-0 (0-0)

Jammerbugt FC: Marcus B. Sørensen – Glenn Rask (Emil A. Nielsen), Simon Jensen, Søren V. Pedersen, Mads Larsen – Bardhec Bytyqi, Issah Salou, Christian Rye, Sead Gavranovic – Max Møller (Morten U. Thomsen), Lasse Storvang (Viktor Ahlmann). Ikke benyttet: Anders R. Jensen, Emil From, Magnus Nielsen, Ellie Gindo.