Planstrategi 2030 på vej i Jammerbugt

Arkivbillede. Foto: Jammerbugtposten.dk.

Kommunalbestyrelsen i Jammerbugt Kommune arbejder med en ny strategi og vision for kommunens udvikling – den såkaldte planstrategi. Derfor inviterer de alle interesserede til dialog 18. november.

I planstrategien sætter Kommunalbestyrelsen de overordnede rammer for udviklingen i Jammerbugt Kommune frem mod 2030. Forventningen er, at planstrategien sendes i offentlig høring, efter den har været på dagsordenen ved kommunalbestyrelsesmødet torsdag 14. november – herefter skal den endelig vedtages.

-- annonce ---


Men arbejdet er ikke gjort med det.

For at give strategien luft under vingerne, sætter Jammerbugt Kommune gang i en række forskel­lige handlinger, som skal få strategien til at leve.

Et af tiltagene er at invitere råd, nævn, skolebestyrelser, fonde, styrelser, foreninger og mange flere til at give deres perspektiv på, hvilke handlinger, der skal til for at få handlinger bag strategien. Det sker mandag 18. november på Aabybro Efterskole.

”Vi går efter forskellen i Jammerbugt Kommune, og vi har en lang tradition for at inddrage borgere, virksomheder og en helt række flere interessenter, når det gælder udviklingen af kommunen. Det gør vi for at få så mange perspektiver med som muligt. Vi har brug for den forskel, de kan bidrage med, og vi har brug for, at vi løfter i flok. På den måde kan vores kommune fortsat udvikle sig og være en attraktiv kommune at bo i, arbejde i og gæste. I Kommunalbestyrelsen håber vi, at mange møder op og bruger nogle timer på at give deres besyv med”, fortæller borgmester Mogens Christen Gade.

Kommunalbestyrelsen forventer, at der kommer flere forskellige bidrag og signaler ud af mødet. De kommer til at indgå i den fremtidige plan­lægning med at få strategien omsat til konkret handling i et handlingskatalog, den proces starter i foråret 2020.

Alle er velkomne til at deltage ved mødet, der foregår:

Mandag 18. november 2019 kl. 18-21.30 på Aabybro Efterskole, Kærvej 7, 9440 Aabybro. Tilmeld dig via dette link: raadhusjammerbugt.nemtilmeld.dk/56/ – fristen er 13. november 2019.

Fakta om Planstrategien  

Planstrategien er den fjerede i Jammerbugt Kommunes historie, og tager udgangspunkt i kommunens vision: Vi går efter forskellen.
Kommunalbestyrelsen har valgt at sætte fokus i planstrategien på fem overordnede temaer: Dit gode liv, Mere i gang – flere i gang, Uddannelse for alle, Oplevelser på Jammerbugtsk og Bæredygtighed.

 Læs hele Planstrategien her