Pausehuset – nyt gratis frirum til børn og unge med sygdom tæt inde på livet

Print Friendly, PDF & Email
Pausehuset, er som navnet siger: et sted hvor familierne får en pause. En ramme for rekreation, samvær, nærvær, og hvor sygdommen kan træde i baggrunden til fordel for gode stunder sammen.
Pausehuset giver familierne mulighed for at være sammen uden at skulle bekymre sig om madlavning, rengøring osv. Der er plads og rum til familierne, der kan bo i en eller flere 2-personers lejlighed ved siden af hinanden. Der er endvidere mulighed for at invitere familie eller skolevenner på besøg, hvilket kan være med til at øge livskvaliteten for familierne.

Ønskeland kan rumme 5-7 familier ad gangen i et forløb på 5-14 dage. Ønskelands Pausehus åbner dørene igen 3 x 4 uger i løbet af vinteren 2019-2020. For at blive taget i betragtning til projektet henvises familierne igennem patientforeninger som Ønskeland samarbejder med.
Pausehuset er for børn, i alderen 0-18 år, med alvorlig sygdom. Børnene og deres familier får tilbudt en mulighed for rekreation i Ønskeland. Det er CoolUnite fonden som sponsorerer projektet.

Ønskeland kan rumme 5-7 familier ad gangen i et forløb på 5-14 dage.

Ønskelands Pausehuses har åbent i følgende perioder:
periode er d. 17/11 – 14/12 2019
periode er d. 13/1 – 9/2 2020
periode er d. 2/3 – 29/3 2020

Ønsker du og din familie et ophold i Ønskelands Pausehus, såkan du sende en ansøgning ved at følge dette link:

Eller kontakt Anne Madsen Tabor: anne@oenskeland.dk
Læs mere på oenskeland.dk/pausehuset-1.html