Palle var en vaskeægte ildsjæl

Arkivbillede

Jetsmark IF; Det er med ubeskrivelig stor sorg, at vi i Jetsmark IF og Jammerbugt FC kort før jul modtog den meget triste nyhed om Palle Steen Holmbechs dødsfald.

Palle var en vaskeægte ildsjæl. Initiativrig, iderig, energisk og ikke mindst meget hjælpsom. Palle, som var et fantastisk positivt og udadvendt menneske, mødte altid omverdenen med åbne arme og smil på læben.

-- annonce ---


Med rummelighed og ordentlighed har Palle gjort en stor og positiv forskel i Jetsmark IF og Jammerbugt FC – og ikke mindst været en god ven, som de mange folk i og omkring klubben har kunne regne med.

Palle har udover at have været bestyrelsesmedlem også trænet flere ungdomshold, været en central drivkraft for udviklingen af sponsorkoncepter, bidraget til afholdelse af diverse events og cups samt initiativtager til klubbens netværksgruppe, ligesom han også selv har været sponsor i klubben.

Med andre ord har Palle med hans store indsats og hans store hjerte været et varmt, vigtigt og værdifuldt menneske for klubben. Både for klubbens udvikling og den daglige drift, men vigtigst af alt som foregangsmand for en kultur med plads til alle i et stærkt og omfavnede fællesskab.

Palle vil blive savnet ubeskriveligt meget i Jetsmark IF og Jammerbugt FC. De varmeste tanker til Palles familie fra hele vores fodboldfællesskab, som altid vil stå klar med åbne arme og en hjælpende hånd.

Æret være Palles minde.