Påsken i Slettestrand Thorupstrand – stort påskeprogram

Krible-Krable tur Foto: Jammerbugt Kommune

Påsken i Slettestrand Thorupstrand – stort påskeprogram

Hver eneste dag i påskeferien er der sjove oplevelser for hele familien i Slettestrand, Thorupstrand og Tranum – i alt 107 aktiviteter på 10 dage.

-- annonce ---

Kom med ud i naturen i påsken

Hver formiddag sadler Svinkløv Turridning islænderne op og tager dig med ud på ridetur i det skønne område. Du kan også deltage på en af de hyggelige guidede familieture på MTB, som Feriecenter Slettestrand står for. Eller tag med på teknikbanen og lær de grundlæggende færdigheder og andre teknikker og for de lidt mere øvede er der mulighed for at deltage i Sessions på sporet, hvor der arbejdes med linjevalg og sporets udfordringer.

Try Outdoor Slettestrand

Langfredag gentager vi det succesrige Try Outdoor Slettestrand, som er et samarbejde mellem Destination Svinkløv/Slettestrand-Thorupstrand, VisitJammerbugten og VisitNordvestkysten. Her kan børn og voksne få smagsprøver på 36 for skellige outdooraktiviteter lige fra bueskydning over skattejagt til Puch Maxi-tur – ganske gratis. I år får vi også besøg af Vicky Knudsen kendt fra det populære tv-program ”1 døgn, 2 hold, 3 dyr” samt Johnny Juhl fra simple.woodsman, som har over 106.000 følgere på Instagram, en rigtig ”woodsman by heart”.

Sjov for hele familien

Fællesskab og sjov for hele familien er der også masser af muligheder for i området. Du kan komme med på Krible-Krable tur med John Kronborg fra Feriecenter Slettestrand, hvor du skal på opdagelse i naturen og lede efter spor og lære om insekter, dyr og planter. Fodboldgolf er sjovt og kan spilles af alle, store som små, unge som gamle. Dyst med eller mod din egen familie hos Jammerbugt Fodboldgolf i Tranum. På Feriecenter Slettestrand kan du spise nybagte pandekager tilsat duften af brænderøg, når der diskes op med rendyrket pandekagehygge og bål. De voksne kan hygge sig med aftertrail eller bare en kop kaffe og kage.

Fodboldgolf Foto: Jammerbugt Kommune

Smag på naturen og de lokale råvarer

Skærtorsdag arrangerer Madsmedjen den populære vandrer/sanketur i den børnevenlige udgave, hvor der skal kigges efter forårets spiselige vilde råvarer. På Klitrosen er der Langfredag råvaremarked, hvor du får rig mulighed for at købe de lækreste lokale specialiteter med hjem. Lørdag den 8. april arrangerer Tranum Gymnastik Forening ”Gin Run & Walk” i Tranum. Løbet har drikkeposter med variationer af gin. Ruten er 4 km igennem smukt landskab. Husk at få dig tilmeldt.

Påskeudstillinger

Påsken er kendt for de mange påskeudstillinger, og i Slettestrand, Thorupstrand og Tranum vil der også i år være mulighed for at kigge på kunst. Fem meget forskellige kunstudstillinger kan du opleve i smukke rammer på Galleri Lien, Tranum Strandgård, KunstUnik i Thorupstrand, i Tinghuset i Fjerritslev og hos Han Herred Havbåde i Slettestrand.

Hos Tranum Lys og Glas er det dig selv og dine børn eller børnebørn, der står for de kreative udfoldelser, hvis du tilmelder dig en stumpeglasworkshop ellers er her også masser af inspiration at hente til påsken.

Råvaremarked på Strandhotel Klitrosen Foto: Kristian Skjødt

Selvforkælelse

Nyd en god gang yoga eller deltag i morgentræningen på Feriecentret og glem alt om arbejder og huslige pligter. Eller tag med i Svinkløv Plantage og mærk roen sænke sig over dig, når du går med på Stillevandring. Her er det nemlig dig der er i fokus.

“I år er der virkelig noget for alle i vores påskeprogram” udtaler Jette Haugaard Grønhøj, eventkoordinator i Jammerbugt Kommune. Programmet kan du hente online på VisitJammerbugten.dk eller hos turistaktørerne.

LÆS OGSÅ: Borgmesteren blev sendt udenfor døren 

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn