Opholdsstedet Ølandhus søger pædagog

Arkivbillede.

JOBANNONCE: Er du pædagog (eller bliver du det en af de næste dage..) og kunne du tænke dig at blive en del af teamet omkring Ølandhus – en arbejdsplads i Jammerbugt kommune, med arbejdssted ved Skovsgaard, på Øland eller ved Tranum – så grib chancen nu.

Børne/unge gruppen er fra 4-14 år eller fra 8-18 år.

-- annonce ---


Vi søger medarbejdere som er stabile, omsorgsfulde, robuste, fleksible, faglige og som kan formulere sig skriftligt – og selvfølgelig brænder du for at arbejde med vores skønne børn og unge mennesker. 

Jobbet kræver, at du skal kunne tage tingene af dig selv, men på samme tid er en hold spiller. Det vil være en fordel at du har erfaring med børn med ASF og eller ADHD – og kendskab til metoderne KRAP – TEACCH. Vi bruger blandt andet redskabet Mobilize Me, hvorfor kendskab hertil også vil være en fordel.
Du vil blive kontaktperson og stå for de opgaver som ligger herunder.
Arbejdstiden er i skiftende vagter fordelt hen over årets 365 dage.

Har du lyst til at høre mere, så er du velkommen til at kontakte direktør Søren Brink -soren@olandhus.dk / Allan Haugaard – allan@olandhus.dk eller grib chancen straks og send en mail med en ansøgning og et cv til: soren@olandhus.dk / adm@olandhus.dk.
Samtaler afholdes løbende med ansøgningsfrist 30/6-2020.

Ligeledes søges timeansatte medarbejdere til arbejde fast i weekends i vores afdeling med aflastning.

Læs evt mere om Ølandhus på www.olandhus.dk