Ole Stavad: Godt nytår – skaber vi sammen!

Ole Stavad
Ole Stavad
Print Friendly, PDF & Email

Af Ole Stavad (S) Regionsrådsmedlem Kirsten Holcks Vej 8, 9460 Brovst 

Når vi ser tilbage på 2020, har det været et anderledes år, end vi nogensinde har oplevet. Både lønmodtagere og virksomheder, har oplevet svære vilkår. Nogle er rigtigt hårdt ramt. Heldigvis har regeringen og Folketinget i bred enighed, prøvet at holde hånden under både virksomheder og beskæftigelsen.


Os, der er så heldige at bo uden for de store byer, har dog også oplevet glæden ved frisk luft, højt til himlen og masser af natur. Derfor har vores dagligdag været til at holde ud i modsætning til dem, der bor på 3. sal uden altan i ”storbyen”. 

Jeg håber også, at flere har lært værdien af vort lokale forretningsliv. Dem skal vi handle hos – og passe på. Ellers forsvinder de. Kan man forestille sig noget mere trist, end vore centerbyer, uden et mangfoldigt forretningsliv. De er også en vigtig del af lokalområdets liv og sjæl.  Byer med liv er med til at udvikle og holde sammen på ”de gode samfund”. Jeg tror på, at vore områder med frisk luft og fantastisk natur, kan blive endnu mere attraktive med erfaringerne fra Coruna.

Nu ser vi ind i et 2021, som gradvist vil blive normaliseret, efterhånden som vaccinerne bliver udbredt til flere og flere. Desværre vil normalitet nok først indfinde sig, når solen igen står rigtigt højt på himlen. Så vi skal fortsat passe godt på hinanden.

GODT NYTÅR 2021. 

DET SKABER VI SAMMEN.