Nyt liv på Biersted Kro

René Nielsen Biersted Kro Foto: Jammerbugtposten.dk

Nyt liv på Biersted Kro

René Nielsen er ansat som ny Kromand på Biersted Kro og havde første åbningsdag, den 11. juni 2023.

-- annonce ---

Biersted Kro vil den næste måneds tid gennemgå en modernisering, hvor især køkkenet får en overhaling og bragt op i stand, der gør at Renés mange gastronomiske idéer kan føres ud i livet og være med til at få Biersted Kro på landkortet. 

– På Biersted Kro skal vi i første omgang være den lokale nærværende kro, hvor det er helt naturligt at holde sine fester, og hvor foreninger og klubber finder vej for at holde sine møder og arrangementer, fortæller René Nielsen til Jammerbugtposten.dk og kigger sig rundt i den store sal og fortsætter.

– Vi vil bruge sommeren på at få opdateret køkkenet og lokalet med a la carte restaurant. Selve krostuen har sjæl og atmosfære, som hører en kro til, så den vil der i første omgang ikke blive “pillet” ret meget ved. Generelt vil vi have respekt for kroens historie og de gamle ting, der er på stedet. Den store sal, som gennem generationer har dannet rammen for mange familiers store fester, og som hver onsdag, fyldes med 100-120 mennesker til den store buffet med 3-4 slags stegt flæsk på Biersted Kro, skal også løftes til de nye tider, der er på vej på kroen og det er vi ved at undersøge, hvordan det kan lade sig gøre.  

Gastronomiske idéer og måske nyt navn til Biersted Kro

Sammen med Biersted Kro danner naboejendommen rammen for 4 værelser, der i dag markedsføres som Bed & Breakfast og administreres og drives af Biersted Kro. Den nye kromand drømmer om at værelserne og kroen fremadrettet kan markedsføres som Biersted Kro og Gæstgiveri.

-Vores værelser er næsten altid booket. På hverdage hele året rundt er det ofte håndværkere, der sover her, mens vi i weekenderne byder velkommen til mange udenlandske gæster. Når vi efter sommerferien er klar med vores nye køkken, vil vi kunne lave endnu bedre kromad og gode madpakker på hverdage, men så sandelig også endnu bedre gastronomiske oplevelser til vores mange weekendgæster og ved fester på Biersted Kro, slutter René Nielsen.

Biersted Kro
Biersted Kro Foto: Jammerbugtposten.dk

Efter sommerferien vil Biersted Kro byde til reception og åbent hus, hvilket vi senere vil fortælle om på Jammerbugtposten.dk  

LÆS OGSÅ: Færdselsuheld på Ølandsvej