Nyt instruktørteam på PGU Junior Rytmepiger 7.-9. kl.

Maya og Caroline Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email

Nyt instruktørteam på PGU Junior Rytmepiger 7.-9. klasse. Caroline og Maya fortæller her om dem selv:

Jeg hedder Caroline Lange og er 20 år gammel – det er mig til højre på billedet. Jeg sluttede i sommers mit tredje år på Nørresundby Gymnasium og holder nu sabbatår, hvor jeg arbejder i en børnehave. Jeg har lavet en hel masse gymnastik og gør det stadig, jeg går blandt andet på Nordjyllands Rephold og andre rytmehold i PGU i denne sæson.


Mit navn er Maya Thomsen, jeg er 18 år og er i øjeblikket igang med mit andet år på Nørresundby gymnasium. Jeg har ligesom Caroline også lavet gymnastik i en masse år, og har også selv gået på junior rytme piger og har tidligere været instruktør i PGU i mange år.

Vi har begge gået på Skyum Idrætsefterskole, og har efterfølgende sammen gået på Skyum United samt PGU Plus i denne sæson.

Vi glæder os til at træne, udfordre og lave en masse sjov og spændende gymnastik med pigerne hver mandag fremover!