Nye skærpede retningslinjer: Kun en gruppe ad gangen i Fårup Sommerlands vilde forlystelser

Foto: Fårup Sommerland
Print Friendly, PDF & Email

Der er kommet opdaterede og skærpede retningslinjer fra myndighederne til forlystelsesparker, og det får stor betydning for Fårup Sommerland.

De nye retningslinjer betyder nemlig, at nogle af de vilde forlystelser kun må køre med begrænset kapacitet, da det med de nye retningslinjer kun er tilladt, at én familie eller gruppe kører i forlystelsen ad gangen.


”Konkret forventer vi, at det kommer til at have betydning for Saven, Falken og Orkanen, da de skærpede regler kun gælder for forlystelser der er i kraftig rotation eller bevægelse og medfører råb og skrig og hvor der ikke er en afskærmning.”

”Vi forstår til fulde de frustrationer alle jer med sæsonkort og billetter til Fårup sidder med – og vi deler jeres frustration over, at de regler vi har arbejdet hen imod de senest par uger, nu bliver ændret,” lyder det fra Fårup Sommerland.

Der er dog fortsat optimisme at spore, selvom de nye regler giver udfordringer:

”Vi sætter en dyd i at skabe en sjov og sikker oplevelse for vores gæster. Derfor skal vi også nok finde en ordentlig måde at løse den her udfordring. Vi er heldigvis i træning i det med at være omstillingsparate og finde nye løsninger.”

Fårup Sommerland planlægger fortsat at åbne parken den 11. juni.