Ny virksomhed | Malenes Farverige Univers

Malene Damsgaard
Malenes Farverige Univers åbnede 1. august 2020. Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email

1. August startede Malene Damsgaard virksomheden Malenes Farverige Univers op, som har fokus på at skabe harmoni og glæde i livet via bl.a. mindfulness og healing.

Job og uddannelse som pædagog er skiftet ud med egen iværksættervirksomhed på hjemmeadressen Skolevej 5, i 9490 Pandrup. Om sig selv og virksomheden fortæller Malene:


Jeg hedder Malene Damsgaard, er 37 år, gift med Tom, vi har hunden Donna og bor i Pandrup i Nordjylland.

Jeg er uddannet pædagog i 2009 og har generelt arbejdet i mange forskellige jobs, som f.eks. butik, lager, i vuggestue, børnehave, opholdssteder, undervisning i 0. klasse og på asylskole for uledsagede børn/unge.

Jeg har igennem de seneste mange år ”døjet med hovedet” med forskellige betegnelser som stress, depression og angst. Jeg har gået til forskellige psykologer, haft mange sygemeldinger fra jobs og imellem jobs.

Siddet i ”forhør” ved et utal af sagsbehandlere på kommunen både som ledig og som sygemeldt. Forklaret mig til flere håndfulde af forskellige læger og lige lidt hjalp det. 

Senest har en læge ad flere omgange ville have mig udredt for diagnosen ADD, som er ADHD uden hyperaktivitet, nok mest som et redskab for at gøre det ”nemmere” for mig at være i sygesystemet med et stykke papir på at fejle noget konkret. Jeg skal da love for at man får fokus på alt det man ikke kan her.

Heldigvis havnede jeg i alternativ behandling ved en helt særlig og inspirerende kvinde, som i den grad har behandlet, hjulpet og motiveret mig til, hvor jeg står i dag og som gør, at jeg nu tør tage springet til at starte op som selvstændig for at hjælpe og motivere andre, som har modet til at tage skeen i egen hånd. Vi arbejdede med alt det, som jeg godt kunne og kiggede nærmere på det jeg var knap så god til, hvilket har givet mig et helt nyt syn på mig selv.

Det hjælper mig, at hjælpe andre, så derfor er jeg blevetefteruddannet Mindfulness Instruktør og Intuitiv Healings Guide og har taget ”BASE kursus 1-5” omkring meridianlære, 5-element teorien, grundbegreber omkring energiterapi samt intro til Lifewave plasterne.

Mit arbejde foregår både på jordplan men også i høj grad i det mere spirituelle univers. 

Travlhed, mental uro og sygdom belaster din krop og dit sind, så du mangler overskud og energi. Med mindfulness og healing kan du opnå mere ro og få den gode energi til at strømme frit i din krop, så du igen mærker liv og glæde ved selv almindelige hverdagsting. Du bliver bedre til at lytte til dig selv, turde sige nej.

Som noget af det første, jeg lærte på min rejse, var at trække vejret, sådan rigtigt helt dybt ned i maven – er du vimmer, der var lang vej helt derned i maven til at starte med.

Jeg er blevet behandlet med bl.a. healing, samtaler og øvelser omkring, hvordan jeg tænker og hvad mine tanker, gør ved mig. Vi har trukket masser af inspirerende englekort. Og hulme om ikke også, jeg har været ”tilbage i tidligere liv”, hvor jeg f.eks. forudså noget vikarjob, som jeg søgte og fik. Vi har suppleret medLifewave plastre, som virker ligesom akupunktur.

Malene Damsgaard

Jeg har lært at når min krop slår ud med fysiske symptomer, så er der altid et budskab til mig i form at noget psykisk, som jeg har overhørt. Det ønsker jeg at give videre til at ganske almindelige mennesker, der ønsker at få mere ud af sit liv. 

Jeg tilbyder behandlinger i min praksis med personlige guidede meditation, intuitiv og farverig healing, trækning af englekort og mindful inspiration. Derudover også undervisning og holdtræning i mindfulness både fysisk og online, mindfulness events med f.eks. tøseaftener, personalemøder eller polterabend.

Du kan finde Malenes Farverige Univers på Facebook.