Ny liga ser dagens lys

Foto: Jammerbugt Ligaen

Otte serieklubber hjemmehørende i Jammerbugt Kommune er gået sammen om at skabe en ny liga. Den nye liga får navnet Jammerbugt Ligaen og dækker over Serie 3, Pulje 30, hvor samtlige otte klubber er hjemmehørende i Jammerbugt Kommune.

Målet er at formidle den passion og interesse, som klubberne har for fodboldspillet, og slå et slag for fodbold i Jammerbugt Kommune, og samtidig skabe mere fokus på seriefodbold og netop Serie 3, pulje 30.

-- annonce ---


Klubberne er desuden enedes om design af et logo, som skal visualisere ligaen. Faktisk har man haft en industriel designer til at udvikle to versioner af ligaens logo, og de vil blive flittigt anvendt i profileringen af ligaen. Tilhørsforholdet til Jammerbugt Kommune er utvetydigt, idet kommunens logo også indgår i logoet.

Allerede 1. april bliver den nye lige skudt i gang, når Hune Boldklub på eget græs tager imod Fjerritslev IF, der er rykket op fra Serie 4. I løbet af de efterfølgende dage kommer resten af ligaens hold i aktion.

De otte klubber er Fjerritslev IF, Hune Boldklub, Gjøl Gymnastik og Boldklub, Skovsgaard Boldklub, Trekroner Idrætsforening 98, Moseby Boldklub, Biersted Idrætsforening og Jetsmark IF. Alle hjemmehørende i Jammerbugt Kommune.