Ny koordinator i Folkekirkens Familiestøtte Jammerbugt

Folkekirkens Familiestøtte i Jammerbugt provsti
Dorte Slot Poulsen koordinator i Folkekirkens Familiestøtte i Jammerbugt provsti

Ny koordinator i Folkekirkens Familiestøtte Jammerbugt

Dorte Slot Poulsen blev pr. 1. februar ansat som koordinator i Folkekirkens Familiestøtte i Jammerbugt provsti.

-- annonce ---


“Jeg er utrolig glad for at blive en del af Folkekirkens Familiestøtte, som gør et veldokumenteret og seriøst arbejde for Danmarks børnefamilier. Alle forældre kan opleve perioder med særlig sårbarhed og have brug for en hjælpende hånd eller et nyt perspektiv på hverdagen. Jeg har stor respekt for de forældre, som tør række ud efter hjælp, når behovet opstår” siger Dorte.

Dorte Slot Poulsen er uddannet pædagog og cand.mag. i læring og forandringsprocesser. Hun har tidligere arbejdet som afdelingsleder i en af kommunens daginstitutioner og senest som udviklingskonsulent i Børne- og Familieforvaltningen i Fjerritslev, hvor hun primært har løst opgaver inden for familie- og forebyggelsesområdet.

”Gennem mine tidligere ansættelser har jeg fået en bred indsigt i børnefamiliers hverdag og udfordringer samt lært en masse dygtige og engagerede fagfolk at kende. Jeg glæder mig til at fortsætte de gode samarbejder og til nye spændende samarbejder i kirkeligt regi. Derudover ser jeg frem til samarbejdet med de lokale ildsjæle, der ønsker at gøre en vigtig forskel for børnefamilier” fortæller Dorte.

Folkekirkens Familiestøtten tilbyder individuelle forløb for børnefamilier, som ønsker fokus på et godt familieliv. Nerven i hjælpen er frivillige forældrevenner, som støtter alle slags familier i at skabe positive forandringer i hjemmet. Det kan fx være sparring om det gode måltid, søvn eller konflikter. Det kan også være en voksen at tale med, hvis man er alene med børnene. Der tages udgangspunkt i lige netop den udfordring, der fylder i familien, og som familien selv ønsker at arbejde med.

Tilbuddet er gratis og henvender sig til forældre med hjemmeboende børn i alderen 0-17 år.

Du kan træffe Dorte på tlf. 40139107, hvis du har brug for støtte og sparring i hverdagen, eller hvis du ønsker at bidrage som frivillig. Læs også mere på www-folkekirkensfamiliestotte.dk